Kan ik mijn iphone 4 nog laten repairen (zie uitleg) ?

Ik heb in oktober bij ritel een abbo genomen op de iphone 4 van ben . Eenmaal thuis heb ik hem geopend en testte de camera maar de face (front) camera was kappot ben hiermee terug gegaan naar ritel en ze zeiden dat het 3 weken ging duren om het te laten repareren . Ik vond dit dus onzin en heb dit toen niet gedaan . Maar nu we al zover zijn wil ik hem toch laten repairen , maar kan dat nog en gaat dat dan 3 weken duren ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit is bij elke winkel of provider anders. Het beste kun je even bellen, de situatie uitleggen en samen bespreken of en wat de mogelijkheden zijn. Als het niet meer gaat heb je nog veel bedrijven die (onder andere) Apple producten kunnen repareren met garantie van dat bedrijf.

Allereerst dit: In vrijwel alle winkels heb je bij de aanschaf van een telefoon een "binnen ... dagen ruilen bij defect" regeling. Dit staat vaak op de bon. Daar zijn we nu echter al ruimschoots overheen. Is er verder niks mis met het toestel dan is dit defect nog steeds te verhelpen, als de winkel destijds aangaf dat dat 3 weken zou gaan duren dan is de kans zeer groot dat dat nog steeds zo is. Deze reparatie is kosteloos mits het toestel geen schade heeft, dwz barsten in het scherm of vochtschade.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100