Ik wil een gevonden mobiel gebruiken

Hee ik heb een samsung star gevonden en ik heb zelf een sony ericsson F305. Ik wilde hem houden, maar als ik de sim kaart verwissel dan kan ik hem maar beperkt gebruiken want overal zit een wachtwoord op, bijv. bestanden, berichten, muziek enz... Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik hem toch kan gebruiken, moet ik een nieuwe batterij kopen of kan ik het veranderen?

Weet jij het antwoord?

/2500

wat denk je van zorgen dat hij bij de eigenaar terecht komt! tjee zeg, mijn dochter heeft een paar weken haar mobiel verloren, het meisje is 16 jaar en er hard voor gewerkt en een hele tijd voor gespaard! gelukkig heeft ze hem door de eerlijke vinder terug gekregen. Probeer het eens, zou ik zeggen, weet zeker dat het je een goed gevoel geeft!

Probeer eerst de rechtmatige eigenaar te vinden in het telefoonboek van het toestel en bel die even op. Vervolgens doe even aangifte dat je een mobiel gevonden hebt, maar hou deze zelf in bezit anders ziet zowel de eigenaar als jij deze nooit meer terug. Dit is zeker zo prettig, stel jij gaat ermee bellen met een abonnement, de politie kan te allen tijde een imei check doen en zien zo wie en waar ermee gebeld word. En komen heel snel bij jou uit. Heeft de persoon die het toestel verloren heeft aangifte gedaan van beroving! Mag jij gaan bewijzen dat je het toestel alleen hebt gevonden. Succes Je moet maar kijken wat je ermee doet

Eigenlijk ben je gewoon een diefje

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100