Ik heb een Iphone 4 En mijn batterij gung vandaag vreselijk snel op! En ik was niet eens erg actief met hem... Hoe kan ik in het vervolg besparen??

Weet jij het antwoord?

/2500

Bluetooth, Gamecenter, Notificaties en wifi/3g uitzetten

Voor de tips van apple, zie hier: http://www.apple.com/nl/batteries/iphone.html

bluetooth en notoficaties (zoiets) uitzetten dubbelklik op de home/knop en dan een app ingedrukt houden en dan allemaal minnen. beeld wat minder scherp zetten download BatteryDoctor, daar staan wel 30 tips in ong.

- licht van scherm dimmen - 3G uitstellen - pushberichten uitschakelen - apps sluiten door twee maal op de home knop te drukken - ...

Locatiediensten en pushberichten uitzetten.

Er zijn talloze tips waarmee je de batterij kunt besparen. Denk bijvoorbeeld aan: Wifi, 3G , Bluetooth, uitzetten, Brightness van je scherm lager zetten ect. Hier vind je nog een aantal van deze handige tips: http://www.iphonescreen.nl/iphone-batterij-tips/

Dubbel klik op homeknop. Je ziet al je openstaande programma's . Houd je vinger er op tot ze trillen en dan verschijnt er een rood knopje druk daar op tot dat alle programma's weg zijn en er draaien geen programma's meer . Dat is tip een tip twee is : Je kunt in de App Store een app downloaden die Battery Doctor heet . Dat werkt echt en het is echt geen zonde van je geld!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100