Hoe zorg ik ervoor dat mijn iPhone beter wifi bereik heeft?

Ik heb een iPhone 4 en een iPod touch. Ik heb vaak dat als ik in een wifi zone ben (thuis of ergens anders) dat mijn iPod 3 streepjes bereik heeft en mijn iPhone niks. Hoe kan dat? En hoe kan ik er voor zorgen dat mijn iPhone 4 toch de wifi pakt. (Voor de duidelijkheid, mijn wifi staat gewoon aan)

Weet jij het antwoord?

/2500

de Iphone 4 heeft een probleem met de antenne als je het in je hand vasthoud, een oplossing hiervoor zou kunnen zijn een hoesje kopen. ben er niet zeker van of dat ook de WiFi beinvloed, maar het is het proberen waard

De nieuwe update van apple geeft bij veel gebruikers het probleem dat ze geen verbinding meer kunnen maken met wifinetwerken. Veel mensen hebben dat probleem maar apple ontkent dat het aan de nieuwe software ligt. Je kunt hem bij de apple store laten reparen maar dit kost over de 200 euro. Je kunt hem ook laten jailbreaken maar dan is alle garantie er af.

Mijn iPhone 3GS heeft na een val zeer slecht wifi ontvangst. Ik moet praktisch naast mijn zendpunt gaan staan, dan werkt het wel. Anders is de ontvangst te zwak. Misschien is hetzelfde aan de hand in jouw geval.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100