Wat kan ik doen aan de batterij van mijn Samsung Galaxy Y zodat hij niet meer zo snel leeg is?

Als ik mijn batterij 's avonds oplaad en ik 's morgens opsta, is de batterij al weer helemaal leeg. Weet iemand hoe ik dit kan verlengen? Ik heb al enkele tips gebruikt door de wifi en gps uit te zetten. Is een nieuwe batterij kopen misschien een oplossing? (Ik heb hem op pasen 2012 gekocht)
Alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat is een bekend probleem bij Samsung Galaxy's. Download de apps Easy Battery Saver, Battery Doctor en JuiceDefender. En stel die zo zuinig mogelijk, maar ook zo in dat je smartphone niet traag wordt. En stel de helderheid laag in. En 60% (ongeveer) van de accu's van de Samsung Galaxy's die bij aankoop worden meegeleverd hebben dit probleem. Dus naast die apps die ik eerder heb genoemd, helpt een nieuwe accu ook mee. Vooral de helderheid lager instellen helpt. En ook 1 keer in de 3 maanden je accu helemaal opladen, dan helemaal leeg laten gaan, en dan weer volledig opladen; dat heet kalibreren. En meestal moet je je accu al bij 80% opladen, behalve kalibreren.

leg hem een nachtje in een diepvrieszakje in de diepvries, misschien doet ie het zo beter. Toegevoegd na 2 uur: ik bedoel de batterij. Met het in de vriezer leggen zorg je de oplaadbare batterij of accu het beter blijft doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100