Waarom geheugen galaxy s2 opgedeeld in twee gedeelten?

Als ik apps download komen ze altijd terecht in het apparaatgeheugen. En de andere bestanden worden automatisch in het USB-opslag gedeelte geplaatst. Nu is het probleem dat het apparaatgeheugen vol is waardoor ik geen apps meer kan downloaden.

Alvast bedankt:)

Toegevoegd na 50 minuten:
Apparaatgeheugen: 1,97 gb
USB-opslag: 11,5 gb

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat komt omdat die Apps gebruik maken van bepaalde onderdelen van het Android OS en die zit in het geheugen. Dus die programma's moeten "dichtbij het werkgeheugen" zitten. De gewone "data"(muziek bijv, scoretabellen etc) wordt opgeslagen op de SD (niet USB)-kaart. Overigens moet je wel heel veel apps gedownload hebben, met een intern geheugen van 16 Gb en met 1 Gb RAM. http://www.gsmarena.com/samsung_i9100g_galaxy_s_ii-4327.php

Gebruik je geen SD micro kaartje dan? (..of hoe heet dat) Want dan kun je gewoon je apps verplaatsen naar dat geheugen. Dat doe je via Instellingen - Applicaties - en dan per app (je moet ze dus wel even 1 voor 1 aantikken): Verpl. naar SD-kaart. Bij mijn weten gaat dat niet met bijv. Facebook, maar de meeste apps kun je verplaatsen. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100