Mijn blackberry curve 8520 start niet meer, hoe kan ik dit oplossen?

Mijn blackberry liep vast en toen hield ik de batterij eruit en toen stopte ik hem er opnieuw in waardoor die normaal gesproken opnieuw opstart maar nu gebeurt er niets meer...hoop dat iemand mij kan helpen..

Weet jij het antwoord?

/2500

dat gebeurde ook 1 keer bij mij vriendin dit moet je doen: Haal de batterij eruit blaas zachtjes op dat gouden plaatje stop em er weer in en probeer: WERKT HET NIET: doe batterij eruit aan doen hele tijd het lukt egt!

Waarschijnlijk zit je Blackberry vast in een loop. Probeer het volgende: 1. Haal de batterij uit je Blackberry; 2. Wacht 5 minuten (na 5 minuten wordt het tijdelijke geheugen van de Blackberry uitgeschakeld); 3. Stop hierna de batterij van je Blackberry er weer in. Gebeurt er hierna niets? Herhaal dan bovenstaande stappen nogmaals, maar dan met de Blackberry aan de lader. Het wil ook nog wel eens helpen om de Blackberry aan de computer aan te sluiten.

Je kunt ook je Blackberry aansluiten op je PC met het kabeltje. Je kunt dan de update van RIM doen dat wil ook wel eens helpen. Ik heb dit namelijk ook gehad. Het kwam doordat ik hem had laten vallen. Het is ook aan te raden een Blackberry hoesje er omheen te gebruiken

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100