Wat is beste gsm voor opname op houeparty's etc? Met name het geluid moet goed blijven! Dus zelfs met snoeiharde muziek etc.

Hoi,

Wat is de beste GSM waarmee je goed kan opnemen op houseparty's etc? Vooral het geluid moet goed blijven. Hoe hard de herrie ook is:-)

Tnx ... Marcus

Weet jij het antwoord?

/2500

Vergeet het maar. Zelfs met professionele opnameapparatuur is het moeilijk om in dat soort omstandigheden op te nemen. En een GSM heeft niet eens een opnameregeling voor audio, de hele ingangstrap gaat over zijn nek. En de beelden van een GSM zijn niet om aan te zien als er een beetje minder licht is. Dus trek je conclusie....

Een Nokia E71 heeft best een goede camera. Misschien dat die ook wel geschikt is daarvoor. Daarnaast is het een SUPER fijne telefoon met veel functies. Meer informatie over die mobiel vind je hier: http://www.nieuwemobiel.nl/Nokia-E71/Review Misschien kun je overwegen of het niet gewoon beter is om een digitale filmcamera via marktplaats aan te schaffen voor in de disco

ehm ik denk dat er niet echt 1 is waarmee je goed kan opneme op houseparty's daar zul je toch professioneler aparaten voor moeten aanschaffen..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100