Wat is een leuk uitje wat niet duur is, en ook leuk is als het regent?

Wat is leuk om op een regenachtige dag naar toe te gaan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het blotevoetenpad in Bunnik, Friesland. Hoe modderiger hoe leuker! Trek wel oude kleren aan, een voordeel is dat het buiten is maar dat het wel leuk is als het regent.

Bronnen:
http://www.blotevoetenpad.nl/index.php

Kijk en luister museum in Hilversum. Wat bedoel je met niet duur ongeveer? Toegevoegd na 7 uur: Beeld en Geluid bedoel ik! Met dank aan Djimme! Toegevoegd na 8 uur: Wat dacht je trouwens van Wokken Conan :)

Naar een overdekt zwembad. Toegevoegd na 16 minuten: Niet zwemmen dus, ga dan eens naar een overdekt winkelcentrum, pik daar een terrasje en geniet van het kijken naar de mensen die langskomen.

Zwemmen is altijd leuk, tenzij je dat een beetje 'zat' bent. Wat dacht je anders van lasergamen? :)

Musea Een jazzcafé met life muziek Bowlen Indoor tennissen Squashen Indoor klimmen Potje schaken in de kroeg Biljarten Poolen Toegevoegd na 14 minuten: Filmhuis Theater (kan goedkoop als het een try-out voorstelling is)

Als er kinderen bij zijn: trek regenlaarzen en oude kleren aan en ga naar het bos om dennenappels en ander losliggend natuurlijk spul te zoeken. Eenmaal thuis kunnen ze daar mooie stukjes van maken. Kinderen zijn allang blij, dat ze zich eens een keer lekker vies mogen maken.

papegaaienpark. entree kost 10 euro per persoon parkeren gratis en nog vele dingen hierbij een link

Bronnen:
http://www.papegaaienpark.nl/index.php

lekker naar de sauna..

of naar dolle pret toe, das een overdek speelgoed gebeuren, voor zo wel ouders en kinderen.

boekje kopen voor € 12,50 nederland voor nop daarin staan 1900 tips voor gratis uitjes Toegevoegd na 2 uur: nog te koop bij bol.com en waarschijnlijk ook in de boekhandel.

spoorwegmuseum

ben je al eens in kasteel de haar geweest, in haarzuilens. dat is dichtbij voor jullie. of kraanvogels gaan kijken in natuurgebied fochteloerveen van natuurmonumenten, is ook redelijk dichtbij... zie site. een donut eten in hoogcatarijne, yum... of het elvis presley museum in culemborg bekijken. (is niet echt groot ofzo, maar wel leuk om eens gezien te hebben)

naar IKEA... klinkt misschien een beetje saai maar ik heb het laatst gedaan met een paar vrienden en vriendinnen en het was echt lachen... (en als je niks koopt is het gratis... alleen de reis er naar toe moet je betalen)

Bos, park, strand, alles waar je nooit naartoe gaat als het regent. Neem een paraplu, kruip wat bij elkaar, ga achteraf wat opwarmen in een cafe en restaurant. Origineel, toch? En waarom moetje altijd binnen zitten als het regent? Natuurlijk moetje jezelf wat meer voorbereiden (laarzen, dikkere jas, dikkere pul, lange broek, 2 onderbroeken,...)

lekker in de outo stappen en gaan toeren drinken en eten mee ergens koffie drinken met uitzicht over een rivier daarna lekker verder ff tussen de buien door een wandeling door het bos dan weer de outo terug zien te vinden op een verlaten parkeer plaats terwijl het donker begint te worden en er van uit de verte onweer naderbij komt stranden in een pannekoeke huisje voor het onweer begint lekker pannekoek eten met chokomel dan door de serveerster met haar auto de parkeer plaatsen afrijden tot je de auto terug hebt gevonden dan in het donker binnen door naar huis

Iemand zie het al ongeveer: Zweedse gehaktballetjes bij de grote meubelzweed gaan eten? Helemaal gratis en nog beter: je merkt niets van het weer buiten...

Lekker thuis een spelletjes avond houden, chips, fris en een leuke lachwekkende film! daarna een Kussen gevecht (als daar de ruimte voor is en je vindt het niet zo erg) En daarna ze lekker in bed stoppen.

Een zilveruitje. Shit, wordt vast weer verwijderd.

skaten

Bowlen!!

n willekeurige voorbijganger achtervolgen

Naar de bios Gewoon bij iemand thuis en dan bijv. spelletjes doen Gezellig uit eten gaan Een terrasje pikken (desnoods met paraplu ;))

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100