Hoe draag je een dancebelt?

Ik lees op internet verschillende dingen, voornamelijk allemaal in het engels.
Maar mijn vraag is hoe draag je een dancebelt. Moet je geschlachtsdelen naar boven (dus ook je penis naar boven wijzen.)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De mannelijk delen worden door een dancebelt stevig ondersteund wanneer ze goed zijn gepositioneerd, en dat houdt in dat deze naar boven wijzen. Dan laat het rekbare materiaal onbeperkt de bewegingen toe die nodig zijn voor het dansen. Dancebelts werden ontwikkeld omdat verschillende choreografische posities en bewegingen kunnen leiden tot pijn of zelfs letsel aan de mannelijke genitaliën, als deze niet worden ondersteund en stevig op zijn plaats gehouden tegen de onderbuik. Ook zou de anatomie van de mannelijke danser een zekere mate van detail kunnen onthullen die als afleidend voor het publiek wordt beschouwd. Aan de achterkant is de tailleband door een smalle strook elastische stof verbonden met de onderkant van de driehoekige voorzijde. Deze strook stof ligt tussen de billen en benen van de drager. De kleur van de dancebelt dient gelijk te zijn aan de huidskleur van de danser. Dat zorgt ervoor dat de belt nauwelijks of helemaal niet zichtbaar is onder het kostuum.

Bronnen:
http://dbpedia.org/page/Dance_belt

Ja, de penis moet bij het correct dragen van een dancebelt naar boven wijzen: deze ligt tegen de onderbuik aan, zo begrijp ik uit de teksten op https://nl.wikipedia.org/wiki/Dancebelt: De teksten van https://nl.wikipedia.org/wiki/Dancebelt luiden: "Dancebelts zijn comfortabel te dragen wanneer deze goed passen en “ingedragen” zijn. Wanneer goed (naar boven wijzend) gepositioneerd, zijn de mannelijke delen stevig ondersteund, en laat het rekbare materiaal vrij en onbeperkt de bewegingen toe die nodig zijn voor de dans." en "Dancebelts werden ontwikkeld omdat verschillende choreografische posities en bewegingen kunnen leiden tot pijn of zelfs letsel aan de mannelijke genitaliën, als deze niet worden ondersteund en stevig op zijn plaats gehouden tegen de onderbuik." De Engelstalige Wikipedia-pagina https://en.wikipedia.org/wiki/Dance_belt voegt hier echter nog aan toe dat er variaties zijn op die draagwijze: "When properly positioned within the garment, the male anatomical parts are held closely and firmly to the abdomen in a raised (pointed upward) attitude rather than in a hanging attitude as for an athletic supporter (although variations are possible for both types of genital support devices.)".

Bronnen:
https://en.wikipedia.org/wiki/Dance_belt
https://nl.wikipedia.org/wiki/Dancebelt

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100