Wat kan ik voor leuk uitstapje doen met twee jongens van 2,5 jaar, een meisje van 7 maanden en een jongen van een paar weken oud?

Ik wil iets leuks doen twee zoontjes, maar ook met mijn dochtertje en mijn (soort van) kleine zoontje. De twee oudsten kunnen al lopen natuurlijk, rennen zelfs, het meisje stapt een beetje rond, maar ik wil ook ergens rustig kunnen zitten met de kleinste. Wat zijn leuke dingen om te doen? Maakt niet zoveel uit waar het is, reizen is geen probleem.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het Kasteelpark Born bevat, naast een mooie wandelroute en een leuke speeltuin voor de kinderen, ook nog een zeer interessant en mooi verzorgde dierentuin. Op deze manier heb je dus alles ineen voor een geslaagde dag uit met kinderen. Bij de speeltuin zijn ook drankjes en versnaperingen te verkrijgen tegen zeer lage prijzen en er zijn optredens van bijvoorbeeld een clown. Het park bevindt zich rondom de ruïne van het Kasteel van Born wat een extra mooi uitzicht geeft wanneer je rustig door de dierentuin wandelt. De entree prijzen zijn ook hier weer laag. Kinderen tot 2 jaar zijn gratis. Kinderen tot 12 jaar betalen euro 4. 50 en volwassenen euro 6. 50. Dit park is deze prijzen zeker waard! Honden zijn aangelijnd toegelaten in het gehele park.

Ik zou naar een kinderboerderij gaan.

Een kinderboerderij. Er is altijd wel plek om te zitten en kinderen vinden dieren altijd leuk.

hoi, je zou naar het linnaeushof kunnen gaan. dit is een hele grote speeltuin voor verschillende leeftijden! http://www.linnaeushof.nl

Dan denk ik toch het eerst aan Chimpy Champ, Ballorig of Tunfun. Alle drie overdekte speeltuinen met voldoende faciliteiten voor kinderen van alle leeftijden. De eerste twee hebben verspreid over Nederland verschillende vestigingen, Tunfun vind je in Amsterdam onder het Meester Visserplein. Zie de onderstaande websites voor meer info. Veel plezier in ieder geval!

lekker het speeltuintje om de hoek. Een kind van 7 maanden hoeft verder nog niets en die van 2,5 zitten er ook niet echt op te wachten om het halve land door te reizen, om op een wipkip te zitten of beesten te zien die ze in de buurt ook kunnen zien.

Naar een meertje met een strandje erbij. Kunnen ze lekker in het water spatteren.

Naar het park! Lekker picknicken op een kleedje. En spelletjes spelen. Veel plezier, Mvg

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100