Wat is een gemakkelijke manier om snel aan je buik en rugspieren te werken?

Wat is een gemakkelijke manier om snel aan je buik en rugspieren te werken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

voor de rug : ga op jou knieen en jou handen op de grond . En nu tegelijk jou linkerarm vooruit en jou rechterbeen achteruit . En doe dit ongeveer 30 sec . En nu omwisselen : rechterarm en linkerbeen . En herhaal dit enige keren . En nu jou buik :Ga plat op de grond liggen . Jou hoofd en schouderbladen iets van de grond en til gelijk jou benen iets op . En doe dit ongeveer 1 min . Even rusten en dan een paar maal herhalen . dit is mij aanbevolen door een fysiotherapeut .

Dat is dan toch naar de sportschool gaan, daar kan je oefeningen doen waardoor je gericht spieren kan trainen, dus je buik- en rugspieren.

als je rompstabiliteit oefeningen gaat doen. die kun je lekker thuis doen en ze trainen de gehele romp. het lijkt heel makkelijk maar uiteindelijk is het vrij pittig succes

Rompstabilteits oefeningen,wel te vinden op internet!en buik spieren daarnaast uitputten tot falen

De ultieme training voor je rug (Schwarzenegger I'll be back) heeft in zijn bodybuilding carriere bijna alleen maar deze oefening gedaan voor een goed gespieder rug: Optrekken! Bij de kijkshop heb je al zo'n oprekstang voor een tientje of 2. Tussen de deurkozijnen plaatsen en optrekken maar. Afwisselen met handen met duim naar het lichaam en andersom, variatie aanbrengen met je handen dicht bij elkaar en ver van elkaar af. En leuk bijkomend voordeel: Gaan hangen en je benen zo recht mogelijk houden en omhoog doen tot je lichaam 90 graden-houding heeft. Afwisselen met benen naar rechts en links te houden terwijl je ze omhoog heft. Zwaar, maar erg, heel erg effectief en je belast er geen (nek) gewrichten mee zoals de gewone sit ups. In het begin zwaar, zowel oprekken als de buikspieroefening, maar na een paar dagen merk je al vooruitgang. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100