Waarom veel sporten/spieren kweken?

Ik wil mezelf verplichten om 2 a 3 keer per week naar de sportschool te gaan?
Maar mijn motivatie ontbreekt nogal, kan iemand mij vertellen waarom ik zou gaan sporten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je voelt je beter, zit dus lekkerder in je vel en je hebt een goed gevoel als je weer alles hebt gedaan in de sportschool. Daarnaast is het gezond voor je om alles op peil te houden, en je krijgt een beter uiterlijk, wat de jongedames weer leuk vinden.

Voor de meisjes en zelfvertrouwen

Je gaat er dan uiteindelijk beter uit zien

Je moet de voordelen en de nadelen op een rijtje zetten. Zelf pak ik meestal een blaadje. Ik trek 1 streep. Aan de rechterkant schrijf ik de voordelen en aan de linkerkant de nadelen. Die weeg je af en uiteindelijk kom je tot een besluit en ben je misschien gemotiveerder ook! Het is niet aan te raden om jezelf te gaan verplichten. Op lange termijn hou je dat niet meer vol. Alvast een paar voordelen op een rijtje; - Betere conditie - meer spiermassa - meer zelfvertrouwen

Vanwege het geld. Elke keer dat jij niet gaat, geef je eigenlijk de sportschool geld. Reken maar eens uit wat een bezoekje kost. En wat het kost als je je doelstelling niet haalt... ;-)

Toen ik basketbalde vond ik het wel leuk en had het wel zin om wat sterker te worden, maar persoonlijk vind ik het erg saai. Je kan net zo goed gaan mountainbiken en zwemmen, zeker als je er wat mensen bij hebt. Eerlijk gezegd vind ik het pure training en geen sport, zolang je geen wedstrijden doet, dus een beetje onbevredigend.

die vraag kun je eigenlijk alleen zelf beantwoorden door je af te vragen wat je wil bereiken en wat verder voor invloed op je (leven) zal hebben...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100