Hoe leer je MMA ( Mixed Martial Arts) ?

Ik Vraag me af hoe e dat leert omdat het verschillende vechtstijlen door me kaar zijn ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik ben zelf een MMA-vechter. Mijn basissport was Judo/Karate. Dat is natuurlijk al MMA. Karate voor staand, en Judo voor de grond. Ben jaartje geleden geswitcht naar Jujitsu en Thaiboksen, stukje harder. Daarnaast de ik ook nog 1uurjte per week MMA, gewoon bij een MMA school. Daar leer je zegmaar van verschillende technieken uit allemaal martial arts, ze op elkaar laten overlopen. BIjvoorbeeld: 2 stoten richting face (boksen) Daarna op de grond werpen met een beenworp (judo) daarna een beenklem aanleggen (jujitsu). Je leert het bij een MMA school van ervaren mensen, die precies weten welke technieken goed te combineren zijn. Wil jij een MMA vechter worden raad ik je aan: Weer te gaan boksen, en daarnaast ook een sport zoals wrestling, Judo of Sambo te doen. Dat een jaartje trainen, en daarna aanmelden bij een MMA school, dan heb je een goede sterke basis. succes met sporten ;)

Sportschool opzoeken waar ze MMA geven.

Je moet naar een sportschool gaan en daar MMA gaan leren. De meeste mensen die MMA gaan doen hebben reeds een basis, boksers, thaiboksers, kickboksers. Meestal zijn het sporters die gewend zijn full-contact te vechten. Ze kunnen dus incasseren. Wanneer je geen enkele achtergrond hebt dan zul je geleidelijk alle verschillende technieken gaan leren. Maar je zult een van de weinigen zijn omdat de meesten een vecht achtergrond hebben.

Bij UFA hebben de meeste mensen een worstel achtergrond. Dit raad ik dus zeker aan. En dan natuurlijk nog een "kick" sport erbij, zal ik maar zeggen, dus bijv. kickboxen of taekwondo

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100