Wat is een leuke sport voor twee ondernemers in de winter? Heeft iemand leuke suggesties?

Ik en een collega zelfstandige hebben van de zomer eindelijk de afspraak gemaakt om trouw (of er moet iets belangrijkers zijn) elke vrijdagavond een paar uurtjes te gaan fietsen.
Niet zozeer om af te vallen maar meer om de conditie op peil te brengen en er eventjes tussenuit te zijn. We hebben er allebei veel plezier aan en voelen ons er goed bij.

Nu breekt de winter aan en straks wordt het (ons inziens) onverantwoord om nog te fietsen. Tenslotte willen we wel ons werk kunnen blijven doen voor de rest van de week.
Wie weet een leuke sport (geen sportschool aub want daar houden we allebei niet van) die je met z'n twee kunt doen zonder de verplichting van een sportvereniging. Het gaat ons om de conditie op peil te houden op een leuke (recreatieve) manier. Ook een lage blessure kans speelt bij ons mee omdat we ons niet kunnen veroorloven dat we voor de rest van de week op de bank moeten zitten met een sportblessure.
Heeft iemand leuke suggesties?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je zou kunnen gaan schaatsen als je een schaatsbaan in de buurt hebt. Een hele leuke sport is squash of racquetball. Je moet dan eigenlijk wel even iemand meenemen die de sport kent en je de regels uit kan leggen (of even googlen natuurlijk). Tennis of badminton? En anders is harlopen wellicht iets voor jullie ... of stevig wandelen?

ik zou zeggen....zwemmen

Je zou kunnen denken aan het regelmatig bezoeken van een klimmuur. Dat is een behoorlijke fysieke inspanning. Ook schermen lijkt me, zeker met zijn 2'en, een leuk en intensief tijdverdrijf.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100