Hoe kan ik het verschil zien tussen Frank en Ronald de Boer?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kijk nu (23:00u) naar Sportzomer, dan zie je Ronald. En kijk vervolgens naar fragmenten van de bank. Frank heeft een groter voorhoofd, dat wat meer over z'n ogen hangt. Ik weet niet meer wie, maar ik hoorde ooit een cabaretier zeggen dat Ronald en Frank waarschijnlijk een Siamese tweeling waren bij het voorhoofd, en dat ze bij Frank een stuk hebben laten zitten. Toegevoegd na 14 uur: O ja, en als je één van tweeën wel hoort, maar niet ziet, is het Wesley Sneijder (als je die wel ziet)

Frank heeft een wat dikker gezicht als zijn broer. Ronald iets langer gezicht en niet zo dik.

Frank is 10 minuten ouder als Ronald. En Frank de Boer heeft een groter voorhoofd en diepere wenkbrauwen als zijn broer Ronald de Boer.

De een verdiend echt veel geld, en de ander een stuk minder.

Als ze voetballen kan je het verschil zien doordat Frank de Boer linksvoetig is (en rechtshandig), en zijn tweelingbroer Ronald is rechtsvoetig (en linkshandig).

Het verschil: De ene zit als assistent-bondscoach op de bank van Oranje (Frank). De andere op de tribune of bij Jack van Gelder in Studio Sportzomer. Als je er één tegenkomt met veel zand in zijn schoenen (of gewoon in Qatar) dan is dat Ronald. Frank woont weer in Nederland.

De ogen van frank liggen dieper in zijn gezicht . dan bij zijn broer ronald . Dat kun je goed zien als frank voor een camera verschijnt .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100