Maakt Duitsland veel kans om naar de finale te gaan?

2 jaar geleden hebben ze verloren van Spanje,
maar hebben ze dit jaar veel kans om te winnen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Daar is dus eigenlijk geen antwoord op te geven. Spanje heeft onverwacht van Zwitserland verloren, Duitsland van Servië, de bal is rond en elke wedstrijd is anders. Beiden landen hebben prima ploegen en het kan dus alle kanten op gaan. Wat dat betreft is het wel een leuk verhaal dat een octopus alle Duitse wedstrijden tot nu toe goed voorspeld heeft. Saillant detail is dat deze inktvis nu voorspelt dat Spanje de halve finale van Duitsland gaat winnen. Zie de bron voor het filmpje van de octopus :-).

Bronnen:
http://www.ad.nl/ad/nl/1014/Bizar/article/...

Ja. Dit jaar hebben ze een compleet nieuw team, hetgeen vrijwel ongeslagen tot de halve finale gekomen is. Toegevoegd na 1 minuut: In de polls staan ze ongeveer gelijk, en wordt er vanuit gegaan dat de wedstrijd in penalties zal eindigen.

Ja hoor. Maar ze hebben net zo veel kans om te verliezen.

Als ik kijk wat voor wedstrijden Duitsland heeft neergezet dan zou ik zeker zeggen dat Duitsland veel kans heeft om naar de finale te gaan. Dan zou ik zeggen dat de afgelopen wedstrijden van Duitsland indrukwekkender waren als de gespeelde wedstrijden van Spanje. Dit zegt nog steeds vrij weinig omdat niemand hier een echt antwoord op kan geven. Dit word vanavond uitgemaakt wie naar de finale gaat. Er word gezegd dat het voor Nederland beter is om tegen Spanje te voetballen in de finale. Maar vanavond vanaf 20.30 zullen we het zien.

Ik denk dat het een dubbeltje op zijn kant zal zijn, maar geef Duitsland wel de grootste kans.

Mijn inziens hebben ze heel veel kans om door te gaan naar de finale. Ik heb ze zien spelen tegen Engeland en tegen Argentinië en ik vond ze echt heel erg goed. Ze hebben Argentinië gewoon in de pan gehakt. Enige nadeel die ze vanavond hebben is dat Müller op de bank zit, omdat hij twee gele kaarten had. Daar missen ze wel een heel gevaarlijke speler aan. Maar als ze de finale halen, dan is die er zondag weer bij, wat voor ons weer een groot nadeel is. Eerlijk gezegd denk ik dat ze dan ook de finale gaan winnen. Maar... ik hoop natuurlijk dat Oranje gaat winnen, dat spreekt vanzelf!

Als je naar de spelers van duitsland kijk dan zou je zeggen neen. Podolski speelt bij de F.C Koln ( geen topclub ) Klose is een vaste bankzitter bij Bayern. Die lange centrale verdediger speelt bij Hertha B.S.C (afgelopen seisoen gedegradeerd ) Kroos ( de vervanger voor Muller ) heeft totaal geen internationale ervaring. Maar het zijn duitsers, met een fantastische mentaliteit, en je heb pas van hun gewonnen, als ze in de bus zitten naar huis. Het antwoord op je vraag is naar mijn inzien 50% net zoveel als de spanjaarden, ik hoop dat duitsland wint, dan kunnen wij eindelijk eens afrekenen met 1974.

Ja, ze hebben bijna het hele toernooi goed en mooi voetbal gespeeld.

kijk nu naar Ned 1 daar zijn ze de wedstrijd aan het spelen...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100