Waar komt toch die oranjegekte vandaan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het WK-voetbal is gister begonnen en daar komt de oranjegekte vandaan.

Omdat het wk een belangrijk sport evenement is die veel bekijks trekt op tv dat vinden mensen leuk en daardoor word het uitvergroot bij bedrijven die spullen op de markt zetten dat word dan gekocht en dan komt het oranjegevoel vanzelf.Als het goed met oranje dan komt er vaak meer en meer oranjegekte.

Via voetbalfans en de commercie, die spelen daar handig op in. In ieder geval komt het niet door mij, ik heb niks met oranje/kleur of gekte.

dat zie je ook op koniginnendag! alles oranje!! een leuke oranje dag! en nu nederland met wk begonnen is!! alles oranje!

ER is geen oranjegekte,een schande dat het Wk hier niet leeft in Nederland,Het is allemaal zo betrekkelijk en oppervlakkig,kijk eens naar Zuid afrika en brazilie.

door het WK dat net is begonnen. en voetbal is door heel wat nederlanders een geliefde sport. het is natuurlijk ook leuk om lekker met z'n allen heel nederland te proberen te versieren. dat is gezellig en geeft een lekkere sfeer.

Omdat Nederlanders soms ook best nationalistisch kunnen zijn, zeker wanneer het gaat om voetbal, of om het koningshuis, de familie Van Oranje.

Vergeleken met de zuidelijke landen gaat het hier erg rustig aan toe, geen oranjegekte.

Voornamelijk op gang gebracht door de commercie,die er, zo als bij elk groot evenement een graan(tje) van hoopt mee te pikken en daarbij nog aangewakkerd door de media.

Die gaat nu komen dat komt omdat Nederland wereldkampioen voetbal wordt

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100