Gaan we straks op het WK weer de hele wedstrijd naar die irritante toeters luisteren?

Zoals bij de afgelopen afrika cup,dat je de commentator amper verstaat,of hebben ze inmidels rigoreuze maatregelen genomen?Het gebruik van deze toeters heeft al tot veel ophef geleid. De commotie heeft inmiddels vormen aangenomen en de wereldvoetbalbond FIFA gaat zelfs een onderzoek starten naar de vuvuzela, dit hadden ze beloofd maar ik heb er niks meer over gehoord

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als dat toch zo is zet ik het geluid af. Hoop écht dat ze er n oplossing voor vinden!

Ik gok van niet. Er zijn namelijk al verschillende organisaties die deze bloedirritante Vuvuzela's gratis weggeven bij bepaalde producten (bv. TNT). Dus ja, maak je borst maar nat. Toegevoegd na 51 seconden: He, wat een raar antwoord geef ik toch weer. Ik bedoel natuurlijk: ja, die toeters zijn toegestaan. Toegevoegd na 27 minuten: Toch even wat zitten googelen. De FIFA heeft hier al ooit een uitspraak over gedaan, jammer genoeg in het voordeel van de Vuvuzela: "Als we de vuvuzela zouden verbieden, dan moeten we ook de koebellen innemen van de Zwitserse fans en de Engelse supporters verbieden te zingen", zegt Hans Klaus, hoofd-communicatie van de FIFA. "We willen niet teveel drukte maken over de vuvuzela en dit op een relaxte manier benaderen. Ik ben er van overtuigd dat de vuvuzela een hit wordt tijdens het WK. Het geeft de Afrikaanse sfeer prima weer." Aldus de FIFA.

Ik heb gisteren op TV gezien dat de oranje plastic vuvuzela's niet aan te slepen zijn. Prettige Wedstrijd!!!!

Ik ben d'r bang voor ja. Maar misschien is het een idee om de wedstrijden volgen zonder geluid met teletekstpagina 888. Er zitten bij live uitzendingen wel een vertraging in de ondertitels. Minder leuk denk ik, maar dan ben je wel van dat irritante geluid van de vuvuzela af.

Ja, kom op zeg, laten we alle sfeer uit de stadions halen en allemaal stilletjes naar een voetbalwedstrijd kijken. Hoogstwaarschijnlijk zullen de supporters de vuvuzela gebruiken en er een (Afrikaans) voetbalfeest van maken! Moeten de sambaballen dan ook worden afgeschaft wanneer het WK in Brazilië is in 2014? Ben zelf een keer in de ArenA geweest voor het Amsterdam Tournament en Ajax speelde tegen Arsenal. Wij lekker met zijn vieren in een Arsenal shirt en wij waren de luidruchtigste in het hele vak, geen sfeer in een stadion is helemaal RUK!

Waarschijnlijk wel, wat je daar aan kunt doen is het volgende: Zet het geluid van de televisie uit en doe de radio aan, Jack van Gelder doet daar het commentaar, dan hoor je de toeters ook wel, maar Jack gaat daar flink overheen, ze zitten in een cabine, dan wordt het geluid wat gedempt.

Dat onderzoek waar je over vraagt heeft reeds plaatsgevonden, en de Fifa heeft beslist dat elk land of werelddeel zijn eigen gewoontes en charmes heeft, en dat je daarom de vuvuela niet mag verbieden. Ondanks de vuvuela , heel veel plezier ( en sucses)

Ik hoop van wel. Het hoort bij Zuid-Afrika. Volkomen overbodig dat onderzoek van de FIFA. Ik heb hier ook een vuvuzela staan en reken maar dat die gebruik gaat worden tijdens het WK!

Ik hoop het niet! Bij ons in het stadion zijn ze in elk geval ( gelukkig!) verboden!

Nee!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100