waar vindt je spelletjes voor nintendo dsi? ?

ik heb een nieuwe nintendo ds i gekregen maar ik heb nog maar 2 spelletjes en ze zijn al bijna uit en ik wou weten in welke winkenls je dat kan kopen en op welke website kan je spelletjes bvinden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Op marktplaats kan je ze kopen zijn dan vaak wel 2e hands maar een stuk goedkoper. En anders bij de speelgoedwinkels Bart Smit, Intertoys.

dat ligt eraan. legaal kun je bij Bol.com terecht handig met reviews en betalen met acceptgiro,illegaal kun je complete mappen downloaden met honderden spellen op mininova.org ofzow.. moet je wel zo'n supercard hebben,die kun je weer op marktplaats kopen voor EUR 50.

kijk bijvoorbeeld eens op: http://www.bol.com/nl/m/games/nintendo-ds/N/5200/index.html?Referrer=ADVNLGOO0020120745ga4 Bol.com biedt een hele hoop Nintendo DSI spelletjes aan

Op onderstaande link kun je een overzicht vinden voor spellen voor de Nintendo DSi. Als je ze wilt kopen heb je de keuze om in de winkel te kopen, of op internet. Op internet heeft Bol.com een groot aanbod. In de winkels kun je kijken bij o.a. speelgoedzaken als Bart Smit of Intertoys.

via marktplaats kun je kaartjes kopen waar men dan een aantal spellen voor je opzet ik kocht laatst en r4 kaartje met 60 spellen voor 55 euro daar kun je in de winkel wel een nul achter doen enig nadeel is je heb geen beschrijvingsboekje bij de spellen maar de meeste spellen wijzen toch voor zich ik hoop dat je er wat aan hebt.zie mijn link dit is een van de vele aanbieders.

Bronnen:
http://link.marktplaats.nl/297974333

Volgens mij zijn de dsi spellen hetzelfde als de normale spellen zoals ds light enzo.

je kan bijna in elke game shops ds games vinden bijvoorbeld intertoys of bol.com marktplaats.nl free record shop .nl,nedgamer.nl.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100