weet iemand een leuk spel voor in je eentje?

dus niet te moeilijk. en erg leuk om even te spelen

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Magimixer, dat is een rekenspel. Je schudt het en dan komen er andere cijfers te staan. De truuk is dat je een rekensom maakt met alle cijfers uit de buitenring, en de oplossing moet het getal in de binnenring worden. Bij deze afbeelding als voorbeeld: 5 + 1 + 1 = 7; 7 x 2 = 14; 14 + 1 = 15 ; 15 - 5 = 10.

Sudoku!

Patience

solitaire http://nl.wikipedia.org/wiki/Solitaire

Met een Rubiks kubus ben je wel even zoet.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Rubiks

Als het zonder PC is, koop dan een leuk puzzelboekje. Kruiswoordpuzzels, doorlopers of woordzoekers, er is heel veel variatie en je kunt beginnen met makkelijk. Als het op de PC is, zou je hier kunnen kijken. Je mag maar drie spellen gratis doen, dus je blijft niet te lang hangen. http://www.rummikub.com/game/game.aspx Er zijn ook een heleboel spelletjessites, waar je een proef kunt downloaden om een uurtje te spelen.

http://www.omgpop.com/?r=3b286 Een leuke game site, als je een account aanmaakt, kun je alle spellen spelen die je maar wilt. Gratis en makkelijk. Virusvrij.

Binaire puzzel. Is niet te moeilijk maar wel leuk! Of tetris is ook altijd wel leuk ;d.

Vermaak je uren op spelletjessites www.spele.nl www.speeleiland.nl (ik speel altijd op spele.nl pokeren, Ik weet niet of je het kan maar dat vind ik altijd wel leuk, het is gratis hoor, niet met echt geld.)

patience

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100