(waar) Is ministeck nog te koop?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Sowieso via een hoop sites, waaronder: http://www.ministeck-online.nl/ http://www.ministeckshop.nl/epages/Shangadb.sf/%3bPreviewStyle=Ministeck?ObjectPath=/Shops/Shanga http://www.bol.com/nl/l/speelgoed/zoekresultaten/Nty/1/search/true/searchType/adv/section/toys/N/4291148011/index.html?Referrer=ADVNLGOO0020273565sfb

Volgens mij heb ik het pas nog zien liggen bij de top1toys, bij ons in de buurt. Ik denk en verwacht dat je het bij de betere speelgoedzaken nog steeds kunt kopen. Jeetje wat heb ik daar vroeger veel mee gespeeld, ik vond dat echt leuk.

volgens mij zijn ze te koop bij intertoys, als ik het me goed herinner.

ik heb een maandje terug ongeveer nog een doos gekocht bij de trekpleister. helemaal leuk weer ;)

Ik zag ze een tijdje geleden bij de bart smit, een grote doos met 1000 delen, en was maar 7,50 € of 8€. Weet niet meer zeker of ze ze nu nog hebben, maar als je er toch langskomt kun je er misschien binnenlopen.

toys a rus daar hebben ze meerdere pakketen

Mocht je geen probleem hebben met tweedehands ministeck, kijk dan eens bij Hobby en Vrijetijd op www.marktplaats.nl Daar worden hele partijen van aangeboden.

Scharrel eens rond bij kringloopwinkels. Weliswaar niet volledige dozen. Maar zo goedkoop dat je wel een paar dozen kunt kopen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100