hoe kan je voorkomen dat je PS3 uitgaat als je de TV uitdoet?

Ik heb dus nu het probleem dat telkens als ik de TV uit wil doen, dan gaat de playstation 3 ook uit. hoe verander ik dit.
Ik wil namelijk mijn TV uit kunnen doen als ik download.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wellicht gebruikt de afstandsbediening van de TV dezelfde infrarood-code als de PS3. Als dat zo is moet je de TV uitzetten met de knop op de TV zelf, of tijdelijk het IR-oogje van de PS3 afdekken met je hand. Als de PS3 nog steeds uitschakelt dan komt het door de HDMI aansluiting, die moet je dan eerst lostrekken voordat je de TV uitzet. Als je de verbinding met de tulpstekkertjes gebruikt dan kan dat niet de oorzaak zijn, die geven geen andere informatie door dan beeld en geluid.

Dan is er iets mis met je PS3 Want NIEMAND anders heeft die probleem, Ga naar de winkel waar je hem hebt gekocht want dit is niet iets normaals dat valt te Omzeilen maar dat is gewoon raar :s Dus ik zou naar een winkel gaan waar je de Ps3 hebt gekocht.

probeer eens jhet stekkertje die van de ps naar tv gaat los te maken ?

Je zou je tv op standby kunnen zetten

Is de tv toevallig aangesloten op een master slave stekkerdoos? Het ziet eruit als een gewone verleng-stekkerdoos, maar heeft één master-stopcontact en een aantal slave-stopcontacten. Als het apparaat op de master stekker uitgezet wordt (in dat geval de televisie) dan wordt de slave stopcontacten ook uitgeschakeld (in dit geval de PS3).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100