Hoe maak ik een minecraft skin?

Ik probeer zelf een skin te maken, maar ik krijg hem niet in het spel. Ik heb de stappen gevolgd op https://minecraft-boek.nl/minecraft-skins/ heeft iemand nog andere programma’s waar het mee kan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je op deze website inlogt met je minecraft account https://minecraft.net/nl-nl/login/?ref=gm kun je daar de skin die je hebt gemaakt uploaden. Hierna zal je minecraft 1 of 2 keer moeten herstarten, waarna je skin ingame werkt.

minecraft.novaskin.me is een goede website die ik gebruikte om mijn skin te maken. als je de skin wilt gebruiken ga dan naar minecraft.net, log in, ga naar profile, en upload je skin. sluit je minecraft af als je die open had staan en open het opnieuw als het goed is werkt het nu.

http://www.needcoolshoes.com/ dan ga je naar "Editor" dan maak je of kies je een skin als je klaar bent klik je op "Export" er staan dan een paar dingen klik op "Change Minecraft.net skin" login op je minecraft op je browser klik op change einde :)

ga naar "skindex" en daar kan je rechtsboven zoeken naar een onderwerp en dan zijn er meerdere skins te zien. Klik dan op de skin die je wil en dan zie je rechts "download to minecraft" klik daar op. Dan moet je een paar gegevens invullen en dan heb je die skin

Bronnen:
http://www.minecraftskins.com

Skindex kan, moet je alleen op internet opzoeken. Account maken, op een skin klikken en dat bewerken

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100