hallo, ik heb een vraag ik wil graag een laptop aanschaffen rond 800/900 euro is dit haalbaar om starcraft 2 en battlefield 3 mee te kunnen spelen?

zo ja welke laptop heeft u in gedachten ?

Weet jij het antwoord?

/2500

ik heb een Dell XPS 15 l502x die speelt battlefield wel af. maar deze is nog iets beter en goedkoper: http://aldi.medion.com/md97888/nl/?refPage=medionbanner

Hoi. Ik heb zelf een medion erazer met i3 processor. Gaat soepel met gta iv, la noire , assassins creed revelations Das zeker een goeie!

ik raad je aan om een asus N serie, alienware of MSI te kopen dat zijn gaming laptops. of andere laptops met * met i7, lager raad ik je af *en minimaal 4GB RAM *en een degelijke video kaart zo als de Nvidia GT540 of gelijkwaardig. wat ook een handige site is om te kijken is http://tweakers.net/pricewatch/cat/496/laptops.html ik hoop dat je zo geholpen bent.

Ik raad je een laptop van BTO aan, dit is een "build to order" bedrijf. Dit houd in dat jezelf je laptop kan samenstellen. Er zijn verschillende bedrijven die dit merk aanbieden. Misschien wel een winkel bij jouw in de buurt. Het is geen merk qua laptop maar wel alle interne specs die je zou willen aanrader ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100