Wie heeft hier last van het spiritueel ontwaken?

Het schijnt steeds vaker voor te komen, dat mensen spiritueel ontwaken, uitermate belangrijk voor veel mensen, volkomen belachelijk voor vele anderen, dus geen discussie of het bestaat, maar graag wel je eigen verhaal hoever je er last van denkt te hebben.

Iemand hier, die op g.v. zat, heeft daar ongelooflijk veel last van gahad, is maanden lang ziek geweest, had geen enkele energie meer iets te doen, werd gekweld door visioenen, nachtmerrie's, slapeloosheid, angsten en pijnen.
Staat nu weer aan de goede kant van de streep en wordt weer sterker.
Alle onderzoeken van de reguliere artsen, leverde niets op, is zelfs er voor opgenomen in een ziekenhuis voor div. onderzoeken, medicijnen vlakte alleen maar de emotie af, maar gaven geen enkele oplossing, wie heeft hier ervaringen mee, in welke vorm dan ook?

Toegevoegd na 6 dagen:
Tot aan zaterdagavond , 28 augustus, 278 reacties !
Van de voor en tegenstanders. het overtreft al mijn verwachtingen, laat de vraag nog even staan.

Toegevoegd na 1 week:
Iedereen bedankt voor jullie inbreng over dit bijzondere onderwerp, ik hoop dat het voor diegene, die het is overkomen, inzicht heeft gegeven en besef dat ze het niet alleen meemaken, maar er nog vele anderen zijn.
Ik wens jullie veel sterkte en inzicht.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik ben geboren met een spiritueel bewustzijn. Vanaf het eerste moment van bewust denken "wist"ik bepaalde dingen. Gewoon omdat het zo was en het verbaasde mij later toen ik er over kon communiceren dat anderen dat niet wisten of hadden bedacht. Het sloeg een kleine kloof tussen mij en de rest van de wereld. Mijn oma en mijn vader begrepen me wel. Op weg naar de volwassenheid, was er afstand naar dat onderwerp dacht ik, maar er op terugkijkend was ik er altijd onbewust mee bezig en deelde ervaringen erover met anderen. Door de jaren heen waren er veel doorbraken maar ook veel gevechten met mezelf over dit onderwerp. De grootste doorbraak was de ontdekking dat mijn jongste zoon hetzelfde bewustzijn had, daar waar ik gestopt , nam hij als het ware de fakkel van mij over. We praten er heel veel samen over en voor hem was de spirituele geboorte een ware hel, zoals boven beschreven, maar dan vooral op mentaal vlak. Het is een vreselijke moeilijke periode voor hem geweest en nu raakt hij langzaam perfect in balans. Hij heeft net een meditatie-periode achter de rug, die hem zeer heeft geholpen. Op dit moment zijn we samen bezig te groeien en te ontdekken, we leren veel van elkaar. Wat mij betreft, mijn doorbraken gaan gepaard met zware periodes en met periodes van inzicht en veel wonderlijke ontdekkingen en nieuwe periodes van geluk. Ik voel me bevoorrecht dat ik deze inzichten, doorbraken heb hoe zwaar soms ook, het maakt uiteindelijk dat ik de wereld om me heen, ver weg en dichtbij beter begrijp. Goeie vraag, trouwens Ed.............

Nee, als het zoveel ellende veroorzaakt, blijf ik toch liever spiritueel bewusteloos. Maar meen je daar nu ook mee te zeggen dat mensen zoals ik aan de "verkeerde" kant van de streep staan? Toegevoegd na 5 minuten: Er zal wel weer veel negatieve,anonieme spirituele energie neerdalen op mijn antwoord.

Gelukkig in zo'n erge mate niet. Ik ontdekte MIJN antwoorden en spiritueel ontwaken in de authentieke kabbala (dus niet de madonna kabbala..!) Ik kan niet voor een ander spreken, slechts voor mezelf. Toegevoegd na 47 minuten: Ik zeg niet dat de madonna kabbala verkeerd is! Integendeel ik vind het prima. Dit ter verduidelijking.

Bronnen:
http://www.kabbalah.info/nl/wat-is-kabbala...

Ja, ik heb er nog steeds 'last' van. En inderdaad, de westerse geneeskunde kunnen er niets aan doen, of iets vinden. Kortom, dan wordt het als psychische beschouwd. En dat klopt ook helemaal. Het heeft me 35+ jaar gekost om in te zien dat ik niet mijn leven leidde. Voor mij is het spirituele ontwaken begonnen met lichamelijke klachten en dat ontwaken heeft nog steeds veel lichamelijk uitingen. Voor mij is het ook heel duidelijk dat mentale emoties opgeslagen worden in het lichaam.

Een verklaring zou kunnen zijn dat hij/zij last heeft gehad van opschoningsverschijnselen, zoals die op kunnen treden na een inwijding. Dat zie je vaak na het volgen van een Reiki- of Shamballacursus, bijvoorbeeld. De negatieve zaken die getransformeerd dienen te worden, kunnen zich zowel op lichamelijk als geestelijk vlak manifesteren en zijn weg op het moment dat ze doorleefd zijn. Ze komen dus niet terug, tenzij er een nieuwe vorm van opschoning nodig is. Voor zulke zaken is trouwens meestal toestemming nodig van de persoon in kwestie. De tweede verklaring zou kunnen zijn, dat er al eerder 'aan de bel werd getrokken', maar dat de persoon in kwestie die pogingen niet als zodanig herkende. Een duwtje in de goede richting werd genegeerd, of anders uitgelegd. Er werden steeds duidelijkere aanwijzingen op het pad van die persoon gelegd, maar ze werden niet begrepen. Als het dan 'de bedoeling was' dat deze persoon er toch wat aan ging doen, werden er maatregelen getroffen. Er kwamen lichamelijke of geestelijke problemen naar boven, die net zo lang aanhielden tot de persoon hulp ging zoeken. Uiteraard is voor deze klachten de reguliere gezondheidszorg niet geschikt: uiteindelijk gaat de persoon noodgedwongen over op energetische zorg. Dan lost het probleem zich op (na veel en hard werk, meestal) en blijkt dat het volgen van het pad na het spiritueel ontwaken het juiste is. Dat wil niet zeggen dat deze persoon nooit meer problemen zal hebben, maar ze zullen waarschijnlijk niet meer zo erg terugkomen als nu het geval was. Ik heb het bij verschillende mensen gezien, en heb het ook zelf meegemaakt. Het betreft bijna altijd mensen die voor de crisis niet goed genoeg voor zichzelf zorgden. Als die mensen (net als ik) hun draai vonden in het spirituele, waren de problemen verleden tijd doordat ze doorlopend aan zichzelf bleven werken. Eenmaal ontwaakt (of hoe je het ook noemt) is er geen weg terug!

Nee. Buiten het gevoel dat me af en toe bekruipt als ik op GV onbeantwoorde vragen zie, heb ik geen last van Spiritueeel ontwaken.

je kunt het spiritueel ontwaken noemen, ik noem het gewoon: de ogen gaan open. en dan zie je inderdaad wel eens dingen waar je goed ziek van kunt worden.

Gelukkig totaal geen last van. Sowieso weinig last van enige vorm van spirituele ziektes. Desondanks wel bijzonder vervelend voor de persoon in kwestie, hoop dat die snel beter wordt.

Nee ,ik heb geen last van spiritueel ontwaken integendeel ik ben er dolgelukkig mee.Eerder kan ik zeggen dat ik steeds meer wil gaan ervaren ook al moet ik af en toe door een diep dal.Hoe dieper mijn dal hoe meer ik ervaar.Maar het is voor mij meer een bevestiging dat ik idd op aarde ben om een reden. De eerste keer dat ik zgn aangeraakt ben was ik 25 jaar en lag in een scheiding. Dat nam veel stress met zich mee ,maar ik kreeg contact met mijn innerlijke hoge zelf. 25 Jaar later dus 2 jaar terug gebeurde hetzelfde ,weer toen ik een stress periode had. Maar dit keer kwamen alle puzzel stukjes van mijn leven op zijn plaats.Dingen die ik mijn hele leven niet begrepen had kwam als een openbaring tot mij. Veel stress gehad toen ,maar o wat werd mij veel duidelijk. Het werd mij zeer duidelijk dat iedereen met elkaar verbonden is ,dat niets voor niets is en dat iedereen op zijn plek is op aarde.Dat alles in harmonie is ondanks de narigheid in de wereld.Dat goed niet goed is en slecht niet slecht, maar lessen zijn ,die geleerd dienen te worden. Maar ik heb geleerd dat mijn pad een pad is dat ik laat leiden en niet teveel ga studeren hierover.Het komt bij mij allemaal vanzelf doordat ik anders ben gaan denken.En in liefde probeer te leven. Dingen komen allemaal vanzelf ,gij zoekt niet en gij zult vinden.Ook mensen hun eigen kracht laten vinden ipv altijd maar te willen helpen.Mensen zelf kunnen veel meer dan ze denken.Loslaten helpt vaak veel beter dan het vasthouden en het willen helpen. Ieder mens heeft de kracht in zichzelf,wanneer je dat inziet kun je de hele wereld aan. De laatste 2 jaar is mijn leven 360 graden gedraaid en veel rijker geworden nog veel meer bewust geworden van het zijn . Ik verheug me op deze tijd want als het goed is is er veel meer mogelijk dan wat we nu weten en ik hoop dat ik dat op een gezonde manier mag ervaren en liefde altijd nummer 1 blijft in mij.

Spiritueel ontwaken is meer dan een verandering van een perceptie. Het is een diep ingrijpend persoonlijk proces met grote gevolgen op alle aspecten van je persoonlijkheid. In veel spirituele systemen wordt gesproken over "weder geboorte" of over het "volgende leven", "hiernamaals" etc' religies hebben dat gekleed met mooie verhalen maar in de basis gaat het om een leer - spiritueel ontwaken is de eerste stap in een proces die eindigt met het geboorte van een nieuwe mens, het is niet makkelijk en de symptomen verschillen per persoon. Het is mijn persoonlijk ervaring dat het soms een zeer pijnlijk proces kan zijn (mentaal maar kan ook lichamelijke gevolgen hebben) maar ook heel mooie en ontroerend en na het pijnlijk gedeelte ben je op een nieuwe weg met oneindig ontdekkingen en inzichten met een breder blik op het leven en je plaats daarin.

Tja bij deze vraag moet ik uit eigen ervaring gaan spreken. Als kind was ik al erg heldervoelend maar daar kon ik niet mee omgaan, wist ook niet dat het zo was. Jaren later kwam ik in een flinke depressie en greep naar spirituele boeken. Ik dacht daar over na;'Was het duivels, die boeken?' Ik besloot ze te verbranden. Mijn drang om te gaan lezen over spiritualiteit nam echter niet af en een tweede keer haalde ik opnieuw de boeken op. Het was zó donker in mij! Ik had zoveel angst! Na even lezen, opnieuw de fik er in! Ik bleef hunkeren naar de boeken en kocht ze opnieuw! Ik geloof dat ik drie maanden bezig ben geweest met dit gevecht, mijn hart sprak steeds opnieuw; lees! Ga op zoek! Totdat er opeens iets met me gebeurde, ik voelde het licht, innerlijk licht, de duisternis verdween langzaam en ik durfde 'waarheid' te zien, te voelen. En ik durfde te lezen, te lezen in liefde! Voor mij was dit een 'ontwaken'. Toegevoegd na 1 minuut: Ik vertikte het toen des tijds om aan de antidepressiva te gaan. Het enige wat ik deed op advies van de arts was de fysiotherapeut om mijn vastzittende spieren los te laten maken.

Dit zet mij ook aan het denken... Ook ik heb al zolang ik me kan heugen iets anders. iets spiritueels. Mijn tante en moeder hebben het ook/hadden het ook. Ik ben een paar maanden geleden aan het ontwaken begonnen. daarvoor 14 jaar burnout, depressie etcetcetc. Hoe zwaar het ontwaken op zich ook is, wil ik toch niet zeggen dat ik er echt last van heb, omdat ik nu besef dat ik nu echt een mooi leven tegemoet ga, terwijl het voor mij tot 5 maanden geleden zo hopeloos was datzeg maar, ander plannen had... Is dit een beetje wat je wilde weten eddijst? Als je vragen hebt weet je me wel te vinden....

http://inchata.eu/cmsb/content/view/358/2/ Ik denk dat je onder andere hier naar verwijst. Deze link is met betrekking tot de fysieke verschijnselen die je in je vraag stelt. Ik ben ook benieuwd hoeveel reacties hier uit komen.

Ik ben een aantal jaren geleden totaal onverwachts ontwaakt. Dit was meteen de mooiste ervaring die ik ooit had gehad. pure eenheid.. (Ik ben wel geboren met een diep spiritueel bewustzijn, maar daar is vanuit mijn omgeving e.d. nooit iets mee gedaan, want onbekend terrein, ik heb het altijd zo gelaten.. ik vond het wel goed zo). Terugkomen vanuit die pure liefdeservaring was wel pijnlijk, omdat je weer met de 'ik' te maken hebt, de ik die denkt en doet en vindt.... zo begon mijn pad tot zelfrealisatie. veel prachtige ervaringen, afgewisseld met energetische en ook lichamelijke reacties (in mijn geval allemaal bijzonder positief) Elke dood die Ik stierf, gaf ruimte voor meer inzicht in het ZELF! Het heeft een aantal jaren geduurd voordat (meerdere eenheidservaringen later) consciousness binnen het bereik van mijn persoonlijkheid zijn werkelijke intrede kon maken. Ook dat was weer een mindblowing experience. Ze noemen het sat chit ananda.. daarna bleef er weinig over, eigenlijk het enige dat als residu over is gebleven is het leven zelf! Das dus alles!

Ik heb inderdaad behoorlijk veel last van mensen die op de een of andere manier denken dat ze 'spiritueel' aan het ontwaken zijn, omdat ze vaak na jaren op de automatische piloot te hebben geleeft, ineens dieper gaan nadenken over dingen of proberen inzicht te krijgen in hun problemen. Dat is an sich natuurlijk niet verkeerd, een beetje levenswijsheid misstaat niemand, maar het wordt vaak meteen in een zweverig jasje gestoken, overal moet ineens meer achter zitten en heeft plotseling 'diepere' betekenissen, en er worden de meest onmogelijke paranormale toestanden bijgehaald. En zo heb ik helaas de afgelopen jaren - sinds het verschijnsel nogal in de mode is en het aantal tijdschriften dat mensen op rare ideeen brengt groeit - toch wel wat vriendschappen zien doodbloeden, gewoon omdat je niet meer op een normaal niveau met elkaar communiceren kan, waar dat voorheen wel mogelijk was. Persoonlijk vind ik het heel erg jammer dat mensen niet wat meer op hun eigen kracht durven te vertrouwen en een wat nuchterder kijk op alledaagse problemen (die vaak zeer oplosbaar zijn) willen houden. Zelf heb ik er gelukkig géén last van, maar ik zie wel in mijn omgeving dat die 'nieuwe spiritualiteit' met name onder vrouwen van mijn leeftijd (tussen de 40 en de 50) nogal wat slachtoffers maakt. Want op de een of andere manier gaat het ook altijd gepaard met vage klachten, niet-erkende aandoeningen en een ongezonde dosis aanstelleritis. Toegevoegd na 37 seconden: Oh, en niet te vergeten de omarming van het kwakzalverscircuit. Dat is misschien nog wel de meest schadelijke ontwikkeling.

Tjonge, hoe een simpele vraag je aan het denken over je eigen leven kan zetten... Mijn eerste reactie was: Last? Nee hoor, ikke niet. Ik ben aan het herontwaken en ik vind het een mooie belevenis. Maar toen ging ik terug denken... Vroeger was ik anders dan anderen. Ik zag en voelde dingen anders en sterker. Ook dingen die anderen niet hadden. De mensen om me heen merkten dat en ik was dan ook een buitenbeentje. Ik ging studeren en daarna werken, maar ik heb in 5 jaar tijd 4 banen gehad, het liep gewoon niet. Ik had behoorlijk beangstigende ervaringen (visioenen, wil ik even niet over uitwijden). Mijn relatie ging ook stuk en mijn ex liet me met haar schulden achter. Uiteindelijk belandde ik in de WAO, met de diagnose borderline. Ook van alles gehad, maar niks hielp. Ik wilde die ervaringen niet meer en begon ze weg te drukken. Ik had ze daarna ook nog maar sporadisch en vergat het ook vrijwel onmiddellijk weer. Ongeveer 10 jaar geleden kreeg ik echter enkele inzichten, waardoor ik de wereldse problemen achter me kon laten en daarna ging het weer beter met me. Ik ontmoette mijn vrouw, met wie ik huisje-boompje-beestje begon. Maar een paar jaar later staken er nieuwe wereldse problemen de kop op. Sinds een jaar of 2 beginnen de inzichten weer te komen en kan ik de problemen oplossen en ze gewoon achter me laten zonder me er te druk over te maken. Begin dit jaar voelde ik dat het tijd was. Tijd om te stoppen met wegdrukken en de ervaringen weer bewust terug te laten komen. En ze kwamen terug en brachten vele nieuwe met zich mee. Ik ervaar ze nu niet meer als beangstigend, vervelend, negatief, maar juist als een heel mooi, positief, nieuw pad dat voor me open ligt. Toegevoegd na 7 minuten: Oh ja, ik wou dus zeggen: ja, ik had er ook last van

Tja....Bij mij begon het ongeveer 4 jaar terug. Door bepaalde klachten kwam ik op den duur bij een therapeute terecht ( een ziekenfonds erkende). Zij deed regressietherapie uitoefenen. Dit omdat ik weinig of niets meer herriner van mijn jeugd, tot ongeveer een jaar of 20. Tijdens de regressie gebeurden er "vreemde"dingen. Die dingen waren voor mij wel bekend, maar ik dacht dat het normaal was. Mijn lichaam gaat soms zijn eigen gang, maar met een gevoel dat een ander dat doet/in me zit. ZIj heeft me na 3 sessies door verwezen naar een gespecialiseerde therapeut. gespecialiseerd in het paranormale. Daardoor werd ik keihard wakker. Om maar even antwoord op je vraag te geven. Verschillende puzzelstukjes vielen op zijn plaats. En eindelijk kreeg ik daardoor rust. Ik snapte het en tevens ook een stukje bevestiging wat ik onbewust al wist. Daarna ben ik gaan werken hoe er mee om te gaan in mijn verdere leven. Als je het specifieke verhaal wilt weten dan doe ik dat liever persoonlijk (mail). Ik heb geen zin om "veroordeelt"te worden door mensen die niet in paranormale verschijningen geloven. Dat gebeurt hier op GV al genoeg. Laat ieder in zijn waarde wat iemand ook gelooft.

"spiritueel ontwaken " heb ik hiermee te maken ? Een jaar lang had ik soms slaapproblemen door de onzichtbare energie die door tijdens het op bed liggen door mij heen stroomde. Ook bewegingen rondom mij , alsof er een "tweede " lichaam van energie niet helemaal synchroon liep met mijn echte lichaam. Verder duizeligheid storing gehad, die door mijn arts werd teruggevoerd naar een virus in mijn middenoor, maar die terugkwam nadat hij een paar weken was weggeweest. De duizeligheid heeft mij enorm het gevoel gegeven "wakker " te zijn geschud ( in spirituele zin). In die tijd deed ik een kans experiment met dobbelstenen. ( en ik kon inzetten op mijn combinatie ) . Gedurende 9000 draaien , een half jaar lang , gooide ik de door mij gewenste combinatie ( dubbel 4 ) véél vaker dan de andere combinaties. Een expert in de kansberekening gaf mij een uitkomst van 3 standaard deviaties afwijking van wat toevallig had kunnen gebeuren. Echter ik heb de resultaten in het experiment niet kunnen herhalen . Diepe gewaarwordingen van innerlijke onstabiliteit. Andere dingen willen met je leven ( beroep , kennissen en vrienden ) . Ik leerde een hartsvriendin kennen die ook een onstabiele levensfase doormaakte. En echt een heel groot enorm verlangen ( dorst ) naar nieuwe synchroniciteits ervaringen met mensen en gebeurtenissen en een diep verlangen naar een gevoel van contact met de bron ( de geest van leiding , het universum ) . En , heel erg , toch ook een beetje een verlangen om te sterven , zodat ik deze ontwrichtende ervaringen en de innerlijke pijn niet meer zou hoeven voelen. Maar ik heb mijn stabiele zelf terug en heb een groot verlangen naar het ECHTE leven ! Maar wel met een flinke dosis spirituele ervaringen erbij.

Na meer dan 40 jaren en bijna burn-out. Weten dat "dit"het niet is, dat je niet leeft maar overleeft. Ik zat héél diep. Maar als je diep zit is er een weg terug, naar boven. Ik ben gelukkig op een eenvoudigere manier bewust geworden. Door het alternatieve pad en door begeleiding leef ik mijn leven zonder anderen te kwetsen of te overtuigen en soms eenzaam.

Ik denk. Dus ik slaap geestelijk (spiritueel) niet, dus kan ik er ook niet uit ontwaken :). Even de andere betekenis van spiritueel: nee, ik heb er geen ervaring mee. Alles wat ik niet kan verklaren, dat zie ik gewoon als zaken die ik (nog) niet weet. Ik zelf zal iets wat ik niet kan verklaren niet spiritueel noemen - omdat dat woord afgeleid is van geest. Een geest is iets wat niet (aantoonbaar) bestaat of iets wat slechts persoonlijk (subjectief, niet universeel) in je hersenen afspeelt. Er zullen altijd onverklaarbare zaken blijven - voor iedereen. Niemand zal ooit alles weten. Geen enkele reden voor mij om geesten/spirits bij zaken te halen waar ik geen verklaring voor heb. Bij 'spirituele ontwaken' denk ik toch eerst aan 't accepteren van geesten/spirits (hoe valt er anders aan te refereren of kan je er naartoe ontwaken). Dat doe ik niet. Geen geest die mij van die gedachte kan afbrengen / mij kan overtuigen dat ie bestaat (ik weet 't, daar wou je niet over discussiëren) - ik daag ze hierbij uit. Als het lukt, zal ik het aan jouw melden :). Je kan natuurlijk ook redeneren dat 't niet vanuit de geesten moet komen, maar vanuit jezelf (of dat 't van beide kanten tegelijk moet komen). Echter, omdat ik blijf redeneren (totdat ik mijn hoofd misschien te hard stoot of een hersenziekte krijg op mijn 70e) i.p.v. iets ontastbaars/onbeschrijfbaars aannemen, weet ik al dat dat niet meer gaat gebeuren. Ikzelf zou trouwens deze definitie van 'spiritueel ontwaken' wel mooi vinden: dat je opeens/plotsklaps weet hoe alles is ontstaan, bestaat, en hoe 't allemaal zal gaan. In die zin zal nooit iemand spiritueel ontwaken.

Mijn spirituele ontwaken begon al op heel jonge leeftijd, na een ware engelenervaring. Ik was nog heel jong, en wij waren als gezin op vakantie in Eden. We hadden daar voor een bepaalde tijd een huisje gehuurd. Mijn ouders hadden een crisis in hun huwelijk, en er was heel veel onvrede binnen het gezin, wat je als jong kind zeker oppikt. Het huisje stond toen in een bosrijke omgeving, en van arre moede ben ik gaan wandelen, om maar even weg te zijn van de ellende thuis. Ik was diep in gedachten, en was zo ongemerkt de weg kwijt geraakt. Omdat ik een heel gelovig kind was, heb ik in alle eenvoud God gevraagd om een engel te sturen die mij de weg naar het huisje zou wijzen. Dat gebeurde, aan het eind van het bospad stond een grote engel met vleugels die zich beschermend om mij heen vouwde, en een ervan wees mij de weg. De omgeving was gehuld in een fel wit licht, en onvoorstelbare hoeveelheden liefde vervulde mij wezen. Ik wilde niets liever dan daar op die plek blijven, maar de engel wees mij de weg, en ik moest gaan. Na die ervaring past werkelijk bijna niets meer in het leven. Je bent letterlijk aangeraakt door het Goddelijk licht, en het leven hier op aarde is maar een zeer vage afspiegeling van het hemelse. Dat heeft eerst een diepe crisis veroorzaakt, maar door hemelse leiding, ben ik daar doorheen gekomen.

Als je gewoon van je leven geniet, door er tijd voor te nemen, elke dag minstens een half uurtje genieten van de natuur, alle problemen laat je thuis, en puur genieten en zonder haast wandelen en om je heen kijken. Dan ontwaak je pas echt.

Een vraag die ik ook had kunnen stellen. Ik ben al een hele tijd dood- en doodmoe. heb van alles ondernomen en weet niet wat er nog aan te doen. Bij mij is het zo dat ik een jaar lang slaapmedicatie heb moeten gebruiken om de nacht door te komen en momenteel slaap ik zonder medicatie bijna 24 uur. Door deze vermoeidheid zit ik alweer een poosje ziek thuis van mijn werk maar ik probeer wel de opening te zien die het geeft. Wellicht is er voor mij iets anders weggelegd dan een admin. P&O job. Ik kan alleen nog niet ontdekken wat. Graag zou ik ook meer mensen leren kennen die me leren er speels mee om te gaan om spiritueel te ontwaken./ Ik krijg door dit ontwaken steeds meer het gevoel dat ik niet in de huidige maatschappij thuishoor en daardoor er boven zweef. Ik wens iedereen met klachten lichamelijk dan wel geestelijk rondom het ontwaken heel veel wijsheid, liefde en Licht.

ik denk dat uw zou kunnen proberen uzelf weer belangrijk te vinden . kan een karma zijn . soms kun je uit treden en zweven ...

Bronnen:
spiritueel ontwaken

Mijn zuster. Toen ik haar laatst vroeg welke afstandbediening voor welk apparaat gebruikt werd (ik moest de boel opnieuw aansluiten) wreef ze met haar hand over de drie afstandbedieningen en in haar andere hand hield ze paar speciale steentjes. Daarna maakte ze haar keuze. Ik heb maar niets gezegd, maar ze zat er flink naast. Door logisch na te denken vond ik even later zelf de oplossing (echt gebeurd).

Ik ben ontwaakt, deze week. Ik was er nooit bewust naar op zoek, zo voelde ik dat toen, hoewel het altijd latent aanwezig was nu ik erop terugkijk. Het is heel verhelderend en ik ben er nu verbaasd over dat het allemaal zo eenvoudig is. Nu moet ik al mijn aangeleerde kennis van voorheen gaan toetsen aan de werkelijkheid. Kan heel leuk worden...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100