Wie kent er een goede paragnost in de buurt van rotterdam

Een poos geleden heb ik iemand bezocht die me wist te vertellen dat er iemand bij mijn recent overleden moeder was, diegene had iets met borst(en).

Ik wist niet wie maar later thuis na rondvragen bleek mijn oma,haar moeder, borstkanker gehad te hebben waarbij zelfs een borst was afgezet.
Ik had de foto van mijn oma laten zien en toen zei hij wel dat die vrouw bij haar was maar ik vond dat wel een inkoppertje maar achteraf gezien klopt dat dus wel. Hij kon dat niet weten namelijk daar ik ontkennend antwoordde op zijn vraag of ik iemand kon met borstproblemen.

Daarom vraag ik of er nog iemand is die ook zo'n serieuze paragnost kent

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik hen al eens eerder aangegeven bij deze vraag: Meld je aan bij jouw afdeling in de buurt: De stichting Harmonia; daar worden regelmatig lezingen gegeven met betrouwbare paragnosten. http://www.harmonia-rotterdam.nl/home.html Ik hoop dat je hier wat aan hebt. Na afloop van zo'n lezing kan je altijd een afspraak met desbetreffende paragnost. Toegevoegd na 2 minuten: Ik heb al eens eerder aangegeven bij deze vraag:

Misschien kun de paraview beurs eens bezoeken, daar zijn verschillende paragnosten waar je eerst kunt orienteren. De beurs komt in het hele land ieder weekend een andere locatie.

Bronnen:
www.paraview.nl

Waarom bel je niet een keer naar Astro tv?

raadpleeg de gele gids omdat daarin wel meestal de meest serieuze paragnosten staan .

Je kan eens gaan zoeken via Google, of kijk eens op hyves. Ik ken op hyves wel een goed medium, misschien moet je aan hem vragen, of hij iemand in rotterdam kent, of kan hij jouw helpen, doet het ook bij je thuis, of via een foto. kijk maar op: MY.LIFE.AMONG.THE.DEATH, als het op die naam niet lukt, zoek dan op de naam Martain, zo heet hij namelijk. Toegevoegd na 2 minuten: Je kan ook kijken op http|//the-ghostwisperer.blogspot.com Veel succes ermee, gaat je zeker lukken.

Bronnen:
hyves

Voordat je naar een paragnost gaat, vraag jezelf de meest logische vraag die er is! Wat wil ik ervaren met de informatie die ik krijg!? Indien je een goede paragnost wil weten, dan neem contact met mij op. Ik ken namelijk iemand die goed is en integer.

Bronnen:
www.richardengelen.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100