Wat bedoeld men met ''the other side''?

Veel mensen schrijven over ''take me to the other side'' of ''I want to be on the other side''.
Mijn vraag is dus, wat verstaat men onder ''the other side?''

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is aan de andere kant van de 'deuren van je perceptie'; Daar waar je je werkelijkheid kunt zien, zonder de vele filters die je brein normaal over de realiteit legt die de natuur ons in onze beesten-staat heeft gegeven zodat we kunnen 'overleven' zonder afgeleid te worden door allerlei fenomenale randzaken die niet direct relevant zijn voor ons voortbestaan. De pure input die je diverse sensoren ontvangen worden hier onvertaald en ongefilterd verwerkt in je brein en je bewustwording ervan is als een openbaring. Het geeft een definitieve kennismaking met het feit dat er meer is dan het gebruikelijke afgekaderde ritueel dat wij ons leven noemen. Dat wat nep is kan duidelijk worden herkend en als waardeloos gecategoriseerd zodat alleen de feitelijk realiteit als zichtbare en tastbare materie gewaarborgd blijft van je deelneming. Alles krijgt een betekenis maar niet noodzakelijk een rede. De 'other side' is niet de dood maar juist de meest pure en objectieve vorm van leven; alles is zoals het is zonder brein-marketing truukjes die zaken net even verdraaien om het voor de massa begijpbaar te maken. In het kort: het is niet de dood maar juist het andere uiterste. Wij begeven ons daar in ons daglijks leven precies tussenin...

The other side is waar je zelf niet bent.Waar je een andere wereld en identiteit bezit dan die je in ''this side'' kent.Deze realiteit kent veel deuren naar ''the other side''.En je kunt op veel manieren the other side bereiken. Break on through van the doors is een mooi voorbeeld.Het gaat erover dat je barrieres doorbreekt.Welke barrieres is heel persoonlijk,Maar in het geval van dit nummer en veel van de nummers van the doors en bijvoorbeeld red hot chili pepers en pink floyd betekent het dat je door geestverruimende middelen een andere staat van bewustzijn bereikt,the other side.

The other side betekend de andere kant waarschijnlijk bedoelen ze nu in deze zin de andere kant van het leven. Of zelfs de hemelpoort.

"het hiernamaals

De hemel, het hiernamaals, gene zijde, Gods Rijk enz.