weet u iets over gefilterd worden,

Een medium zei me dat het mogelijk was, dat wat ik door krijg via gids eerst word gefilterd,en dat ze mij eventueel kon door verwijzen naar een paranormaal begaafd persoon die dat zou kunnen weg werken of die filter zou kunnen weg nemen.
Is u daar iets over bekend , graag antwoord a.u.b.
Groetjes Roland

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In de paranormale wereld zijn goede maar vele die denken dat ze goed zijn. Het is heel moeilijk om het kaf van het koren te scheiden. Hoe komen deze mensen nu aan de gegevens die betrekking hebben op jou. Ik zie iets vaags een ........ komt je dat bekend voor? en daar ga je dan je gaat je eigen toekomst of verleden in stukjes vertellen. Oooh dat is interessant maar het is heel erg vaag het lijkt wel of het gefilterd wordt en er komt weer een vraag en jij wil weten wat het is en helpt de waarzegger weer wat op weg met je eigen antwoorden. Dus als je je mond houd komt er niets uit. jammer. Maar er zijn ook wel eerlijke mensen die over paranormale gave beschikken. Als zij het hebben over gefilterd dan bedoelen ze iets van dat er wel gegevens doorkomen maar deze worden verstoort door andere geesten en die willen niet dat jij die informatie al krijgt of het zijn geesten die de waarheid verstoren en dus de sprekende geest in weze weg drukken hun antwoorden filteren. Ik zelf geloof dat er meer is, maar ben daar wel heel voorzichtig mee. Paranormale mensen die zich aanbieden voor een reading heb ik niet geraadpleegd, je kan niet weten of het eerlijk is of niet. Blijf je zelf en kijk heel heel goed uit, lees er maar over en trek je eigen oordeel, laat je niets aanpraten.

Ik kan je maar een ding zeggen, Roland trap er niet in! In de meeste gevallen is het oplichterij & geld uit de zak klopperij. De enkele figuur die ervan overtuigd is , dat ie paranormaal is zal ook geen resultaat boeken. Dit lijkt me echt een1-2 tje tussen"medium"en "paranormale".

Beste Roland, Moolkeesje heeft gelijk. Er is nog nooit een medium geweest dat zijn krachten heeft kunnen bewijzen. Bij tests zakken ze stuk voor stuk door het ijs. Ogilvie heeft zich een tijd geleden laten testen voor de camera en had alle vragen fout. Ze werken allemaal met spionnen en/of hulpmiddelen. Gebruik je zuurverdiende geld liever voor zinnige dingen.

dit soort mensen misbruiken je wanhoop dus trap er gewoon niet in.

Weet je wat je moet filteren? Koffie. En verder moet je je niet inlaten met deze flauwekul.

Normaal gesproken krijgt een mens in zijn leven heel veel gedachten. Dit zijn prettige en onprettige gedachten. Van een herinnering aan een vrolijk moment tot aan het pieker over een opmerking die iemand maakt. Sommige gedachten blijven hangen en andere verdwijnen weer na een tijdje. Van de vrolijke gedachten wordt jij weer blij en van de negatieve gedachten kan je boos of verdrietig worden. Jij hebt zelf al een soort van filter, want die negatieve gedachten zijn helemaal niet leuk. Dus jouw stempel is: niet leuk. Dit is een oordeel. De gedachten veranderen dus jouw humeur en emotie. Elke gedachte heeft zijn stempel en een oordeel. Het nadeel hiervan is dat ook de boodschappen van je gids jouw stempel en oordeel heeft gekregen. Hierdoor kan je geen onderscheid meer maken tussen jouw eigen gedachten en die van je gids.

Het enige wat zo gefilterd wordt is je bankrekening...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100