Wat is mijn sterrenbeeld?

Op de ene site ben ik tweeling 21 mei tot 21 juni op de andere is het tot 20 juni tweeling en beginnen ze al over kreeft op 21 juni
Ik ben dus 21 juni jarig

Weet jij het antwoord?

/2500

In de grafiek van onderstaande link kan je de data voor elk sterrenbeeld vinden. Ze plaatsen de actuele data, welke elk jaar enigszins kunnen afwijken en ook verschillend kan zijn van de echte data op basis van de stellaire theorie Er zitten dus kleine verschuivingen in. In de gegeven grafiek kan je zien, dat er niet alleen data staan maar ook tijden. Betekent, dat je de ene keer officieel tweeling bent en een andere keer Kreeft.

Bronnen:
https://www.astrohoroscoop.nl/sterrenbeelden

Dat is afhankelijk van het moment waarop je bent geboren. Elk jaar verschuiven de grenzen tussen het ene en andere sterrenbeeld. Ben je geboren op een dag die de overgang vormt tussen 2 sterrenbeelden, dan zul je moeten weten hoe laat je bent geboren. Vul je geboortejaar in en druk daarna op enter, dan zie je op onderstaande website welke tijdvakken bij welk sterrenbeeld horen. Stel dat je in 1990 bent geboren, op 21 juni, dan ben je Tweeling als je voor 17:29 uur bent geboren en je bent Kreeft als je op 21 juni na 17:29 uur bent geboren.

Bronnen:
https://www.astrohoroscoop.nl/sterrenbeeld...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100