Hoe verhoog ik mijn kansen om een reading te krijgen?

Vanavond ga ik naar een theater waar Char readings geeft.Ik weet dat deze vraag veel tegenwerpingen kan geven maar ik geloof er gewoon in.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik weet dat ik te laat ben met antwoorden, maar wil toch nog een bijdrage leveren. Ik denk niet dat we invloed kunnen uitoefenen om wel dan niet een reading te krijgen. Het is de vraag of je er aan toe bent of je een boodschap (een handreiking) op dit moment in je leven kan gebruiken of er ahw aan toe bent. Alles heeft met planning te maken. Het één moet zich eerst voor doen, hetzij afgesloten zijn, wil zich het volgende aan je tonen (je 'getoond' worden). Toch hoop ik oprecht dat je na vanavond datgene heb mogen 'ervaren' wat jij je hebt gewenst. Let wel, we krijgen datgene wat we nodig hebben en niet (altijd) wat we willen.

Als je erin gelooft, concentreer je dan goed en probeer signalen aan haar door te geven. Char heeft vaak aangegeven dat wanneer ze iemand aanspreekt dat die persoon dat ook graag wilt. Zij zegt dat te kunnen. Is het proberen waard! Overigens geloof ik helemaal niets van wat Char kan maar dit terzijde. Als jij denkt dat het kan is dit de manier.

Opspringen en roepen: 'Char! Char! Pick me!' :-). Nee maar even serieus, waarom ga je niet gewoon naar een medium 1 op 1? Er zijn genoeg goeie. Anders geef ik je wel een linkje naar een betrouwbare medium als je wil. Toegevoegd na 9 minuten: In Tilburg: www.pamela-kribbe.nl En een andere: http:// www.mediumschap.com allebei goeie ervaring mee.

Ingaan op haar suggestieve manier van doen.Verbaasd en geschrokken kijken als ze een naam laat vallen. Hoopvol kijken bij elke letter die ze opnoemt. Als je dan nog niet degene bent die ze zoekt.. Ik geloof haar manier van contact leggen total niet vandaar dit antwoord. Als je echt antwoorden zoekt via een medium doe je er goed aan eentje te zoeken die niet bij een commerciele zender werkt..

Een spandoek meenemen met daarop "Char ik wil heeeeeel graag een reading" En anders gewoon de hele tijd blijven denken ik wil ik wil ik wil ik wil ik wil ik wil

Ik hoop met je mee! Er zijn m.i. twee manieren; Wanneer je graag iets wilt weten over iemand die hier niet meer is, zou ik in gedachten aan diegene vragen of hij/zij contact wil proberen te leggen via Char. Je kunt je concentreren op Char, haar roepen in gedachten. Een verbinding maken d.m.v. energie. Fijne, mooie avond!

Hoi graag had ik nog toegevoegd dat het erom gaat hoe belangrijk deze informatie is op dat ogenblik en als het om een overledene gaat dan is het die overledene die zelf bepaalt om zich te laten "horen" ,ik ben namelijk zelf Tarotiste en medium en mijn ervaring is dat ik bv boodschappen "doorkrijg" ik hoor dus geen stemmen ,ik voel een andere aanwezigheid en krijg informatie door ,kan het niet anders verklaren dat zijn gedachten die dan door mijn hoofd gaan en waarvan ik gans zeker ben dat het niet mijn woorden en gedachten zijn ook de pijn van anderen voel ik aan en dat kan soms heftig zijn maar toch voel ik sterk aan dat het niet mijn pijn is ,van bv mensen die nog niet lang overleden zijn en ook vooral van diegene die echt nog zoveel willen vertellen of hun geliefden willen geruststellen en die energie is sterker aanwezig als mensen die al een geruime tijd overleden zijn ,dat voel ik toch sterker aan dat de echt betrouwbare informatie het sterktste overkomt van diegenen die onafgewerkte zaken te regelen hebben.Dus als je nog eens naar zoiets gaat ,concentreer je vooral op wat en wie de ganse tijd en blijf focus houden op die persoon of die vraag ,ik zou je wel aanraden naar Lisa Williams te gaan om goed resultaat te krijgen wat char is meer een geslepen en zakelijk vrouwtje en is enkel goed in algemeenheden al heeft ze ook al rake uitspraken gedaan ondertussen maar Lisa is de Top op dit gebied ,groetjes L .

Ten eerste zul je moeten weten dat je niet iemand kan dwingen. Ook niet met je gedachten en wil. Als je dit gaat doen (omdat je in je hoofd al zegt: me, pick me, me, me, me!) dan zal je het tegenovergestelde bewerkstelligen. (theorie van de secret). Het enige wat je zou kunnen doen is een gedachte het universum in sturen: "ik krijg een keer een reading". Deze dan loslaten. Of je die reading van Char krijgt dat maakt niet meer uit, je krijgt er eentje, ooit. Hoe meer je dit kan loslaten hoe eerder het zal gebeuren. Ook kan je energie sturen naar de ruimte en Char. Hierdoor zal zij helderder worden en zal zij de juiste persoon uitkiezen. Of dit jouw zal zijn, nogmaals: daar heb jij geen invloed op. Lao Tse zegt: als je iets wilt hebben, moet je het eventjes loslaten. --- Ik ben wel benieuwd naar je intentie, waarom wil je zo graag? Wil je haar werkelijk geloven, of heb je veel verdriet wat je moeilijk kan loslaten?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100