Ik wil iemand een kleinigheidje uit de wereldwinkel kopen. Iemand n ideetje?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

thee of koffie is bijna altijd goed. Toegevoegd na 17 seconden: en de chocolade is er erg lekker!

Geef hem/haar een paasontbijtje uit de wereldwinkel!

Bronnen:
http://nieuw.wereldwinkels.nl/pasen2010.html

Ze hebben heel kleine poppetjes uit zuid amerika. Je legt ze onder je kussen, dan nemen ze je zorgen weg. Kosten ook niet veel.

Wat dacht je een dag vrijwilligers werk? Veel mensen beseffen pas hoeveel meerwaarde (en voldoening) dit geeft als ze vrijwilligers werk hebben verricht..... Moet toegeven je moet lef hebben om dit te geven maar als de gene het aanvaard dan zijn zij een ervaring rijker! Toegevoegd na 18 minuten: Even voor de duidelijkheid.... Bij ons (in bergen op zoom) kan je dus een kadobon "vrijwilligerswerk" kopen.

Een houten olifantje. Of rooibosdrank. Misschien handig als je er even bijzet voor wie het kleinigheidje is? Man, vrouw, kind?

Een klein en mooi gebaar zijn de gelukspoppetjes! 'Worry dolls - gelukspoppetjes We hoeven het eigenlijk niet meer te melden, want we verkopen ze in enorme hoeveelheden, maar bij een stukje als dit over geluk kunnen ze niet achterwege blijven: gelukspoppetjes uit Guatemala in doosje of zakje of als boekenlegger. Leg ze onder je kussen, en ze nemen alle zorgen weg. We hebben klanten genoeg gesproken, die er heilig in geloven. Vandaar dat wij ze liever 'gelukspoppetjes' noemen dan 'worry dolls". Daarnaast hebben we ook 'bonequinhas da sorte': gelukspoppetjes uit Brazilie die per stuk of per paartje op een kaartje zitten. Zelfs in een 'zwangere' uitvoering zijn ze er. En tegenwoordig zijn er ook bruidspaartjes. Of alleen de bruid, als ze zenuwachtig is voor het huwlijk.'

Bronnen:
http://www.wereldwinkels.nl/ww/berkelenrod...

Een mooie sjaal of omslagdoek, sieraadje, iets gemaakt van colablikjes of autobanden, een theelichthoudertje...

Koop een vriendenkring van steen. Dat zijn allemaal poppetjes die in een kring staan en elkaars handen vasthouden. Staat voor vriendschap. Zijn te krijgen in verschillende maten.

pakje 'Vandaag' -kaarten ; uitleg: De “Vandaag” – kaarten gaan uit van de ervaring dat de wereld waarin wij leven niet alleen bepaald wordt door natuurwetten zoals zwaartekracht. Er zijn ook subtielere wetmatigheden werkzaam zoals; “Wie goed doet, goed ontmoet”. Als je leeft vanuit contact met de Bron in jezelf, dat heb je een spontaan, natuurlijk contact met deze wetmatigheden. Je leven komt tot bloei en je voelt je in de liefde verbonden met de wereld om je heen. Voor velen van ons is dit contact echter niet meer zo helder. Daarom zijn er nu “Vandaag”-kaarten. Trek je dagelijks een kaart en ga je in op de uitnodiging van de kaart, dan zult je in een positieve spiraal terechtkomen van geluk en verbondenheid met de Bron in jezelf, en daarmee met de wereld om je heen. D. Nijssen Inhoud: 80 kaarten ISBN 9085080541 Toegevoegd na 59 seconden: Prijs: €10.50 Inclusief BTW 19% Toegevoegd na 2 minuten: Als het voor een jongere is: ze zijn er ook voor kinderen! Vandaagkaarten Voor Kinderen titel: Vandaag voor kinderen Uitleg: Trek een kaart uit de stapel kaarten, draai hem om en lees de opdracht. Probeer deze vandaag maar eens uit te voeren! Soms lukt dat heel goed, maar soms ook niet. Misschien vind je het moeilijk omdat je denkt dat het een rare opdracht is. Of je durft de opdracht niet...

Een nep slang is een orinigineel cadeau

Zelf koop ik meestal gebruiksvoorwerpen die zijn gemaakt van gerecycelde materialen. Een tas van drinkkpakjes bijvoorbeeld, of een autootje van conserveblikjes. Ze hebben ook schitterende tassen en kunstvoorwerpen, allemaal handwerk, maar die vallen niet meerecht in de categorie kleinigheidje. Verder doet een 'kerstpakketje' met verschillende levensmiddelen (vooral kruiden en chocola) het altijd leuk, evenals kleine dingetjes als notitieboekjes van olifantenmest of mooi gesneden houten pennen. Maar het beste kun je gewoon even een keertje gaan kijken / snuffelen. Je komt ongetwijfeld leuke originele dingetjes tegen, en ook best wel voor elk wat wils ook.