Waar kan ik in of rond Den Haag een goed gesorteerde "half-edelstenen" winkel vinden?

Ik heb gezocht in de Gouden Gids, maar kom daar niet ver. Ik wil van een bepaalde halfedelsteen een aantal vormen kopen.
b.v. een ruwe steen, maar ook een ring o.i.d. Ik zoek dus een redelijk gespecificeerde winkel.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt hiervoor het beste naar een spirituele winkel gaan,daar hebben ze alle soorten en maten. Er zit er eentje in Den Haag Reikicentrum en spirituelewinkel De oor sprong, Westerbaenstraat 79, Den Haag Voor openingstijden moet je even de link van de site bekijken: http://www.reiki-deoorsprong.nl/edelstenen-mineralen.html De kans is groot dat er meerdere winkels in Den Haag en omgeving zijn,maar dan zou je even moeten googlen.

Je hebt in den Haag onder andere de deze stenen & mineraal winkels: De Kraal en Mineraal Adres: Appelstraat 109, 2564 EC Den Haag, Nederland Telefoon:+31 70 368 7199 http://www.dekraalenmineraal.nl/ De Tuinen BV Adres: Appelstraat 109, 2564 EC Den Haag, Nederland Telefoon:+31 70 368 7199 http://www.detuinen.nl/ De Tuinen BV Adres: Spuistraat 66, 2511 BE Den Haag, Nederland Telefoon:+31 70 356 1060 http://www.detuinen.nl/ Via bijgevoegde linken kan je ook een routebeschrijving vinden alsook de openingsuren raadplegen. Ga maar eens kijken en vergelijken en beleef er vooral véél plezier aan ;-) Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Bronnen:
http://www.dekraalenmineraal.nl/
http://www.detuinen.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100