Ik ben uitgenodigd voor een groepsritueel met het nuttigen van Ayahuasca ? Wat kan ik verwachten ? Heeft iemand ervaring met Ayahuasca ?

Het groepsritueel zal in een kerkelijk verband zijn . Door het sacrament is het gebruik van de Ayahuasca thee legaal en veilig. De begeleiding is intens en helpt de kandidaat gedurende het ritueel om eventuele angsten en lichamelijk onbehagen op te vangen .

Echter ik heb geen idee wat mij te wachten staat als ik op de uitnodiging in ga.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Ayahuasca_(drugs)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

er zijn verschillende ceremonies, zo heb je de ayahuasca ceremonies welke gegeven worden door sjamanen, en tevens bestaan de ceremonies van de Santo Daime kerk. Het is belangrijk om jezelf goed voor te bereiden. waarschijnlijk heb je een vraag, zoek je iets of wil je iets veranderen. daarom is het verstandig om een paar dagen voorafgaand aan de ceremonie deze vraag te formuleren, op te schrijven en bij je te dragen (ook tijdens de ceremonie) In de ayahuasca zit een MAO remmer, (die zorgt ervoor dat de werkzame stof wordt opgenomen)dankzij deze MAO remmer gaan de stoffen die je recentelijk hebt gegeten veel dieper in je lichaamscellen. daarom is het belangrijk dat je 3 dagen van te voren en 3 dagen na afloop enkel biologisch eet. de dag van de ceremonie zelf wordt aanbevolen om niet te eten. de dagen voorafgaand is het prettig om s avonds voor het slapen gaan even een half uurtje te mediteren (als je beginnend bent is onderstaande video erg prettig) veel mensen blijven na afloop nog even "open" daarom is het fijn als je de 3 dagen erna geen stressvol werk hoeft te verrichten in de omgeving van negatieve mensen. Veel succes met het werk aan jezelf, dat de reis naar het licht bevlogen mag zijn met liefde. Namaste SCHRIJF OP WAT JE HEBT ERVAREN!

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=TWttCv0p6WQ...

Een normale eredienst verloopt als volgt: De Santo Daime religie kent verschillende rituele vormen, die “trabalhos” of “werken” worden genoemd. De basis wordt gevormd door het drinken van Santo Daime en het zingen van hymnen. Muziek en zang zijn steeds afgestemd op het doel van de verschillende werken. Alle erediensten worden geopend en gesloten met gebeden. Hinario - danswerk Het zingen en dansen van een Hinário, een verzameling van hymnen, is een feestelijk ritueel, dat plaatsvindt op de belangrijke dagen van onze kalender. Elk hinário is een reis door het spirituele leven van de ontvanger van het hinário. Door het continu herhalen van eenvoudige bewegingen in de mandala wordt een trance opgewekt, waardoor ieder zijn eigen spirituele reis maakt. Concentração - concentratie De Concentratie is het oudste ritueel uit de traditie en wordt op iedere 15e en 30e van de maand gehouden. Het centrale gedeelte vindt in stilte plaats. Hierin wordt ieder uitgenodigd voor een reis naar onze diepste kern, waar we inspiratie en inzicht zoeken voor alle aspecten van ons leven. Cura - genezingsritueel Cura betekent 'genezing'. In de Cura’s worden hymnen gezongen om transformaties en heling te bevorderen. De Santo Daime kan een grote hulp zijn in de persoonlijke zuivering. Door te werken aan lichaam en geest kunnen blokkades worden doorbroken en kunnen deelnemers groeien naar een hoger spiritueel bewustzijn. Santa Missa - Heilige Mis Iedere eerste maandag van de maand wordt er een Santa Missa opgedragen aan de overledenen. Na het drinken van de Santo Daime worden de rozenkrans gebeden en speciale hymnen op langzame wijze gezongen. De tekst van deze hymnen begeleidt de ziel in de andere dimensie. Deze rituelen worden uitgevoerd door mensen die al langer vertrouwd zijn met het werken met de Santo Daime. Het inwijdingsritueel: Fardamento (Initiatie) De rituelen worden gedragen door geïnitieerde fardado’s. Een fardado aanvaardt de Santo Daime als zijn / haar spirituele pad en verbindt zich aan de doctrine van Mestre Irineu. De inwijding bestaat uit het ontvangen van een kleine metalen ster die voortaan op de rituele kleding zal worden gedragen. Voor informatie over de gezondheids aspecten zie: http://www.santodaime.nl/gezondheidsinformatie.html

Bronnen:
http://www.santodaime.nl/index.html

Heb je ervaring met de spirituele wereld in de zin van het gebruik van truffels of paddo's ? Dit geeft je enig inzicht in wat hallucinerende middelen met je doen ! Ik heb ze zelf enkele keren gebruikt en vond het een zeer bijzondere ervaring waar je echt de tijd voor moet nemen, denk aan enkele weken, om alles te verwerken. Ayahuasca staat in ieder geval ook op mijn to-do lijstje, dus als je nog iemand zoekt om mee te gaan, wie weet....

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100