Wanneer,en waarom veranderen de kleuren in iemands aura ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Eigenlijk is het niet veel meer dan iemand "tijdelijke, maar ook totale uitstraling" die sommigen kunnen waarnemen. Zodra we het woord 'uitstraling' gebruiken en dit NIET in de spieriewierie of new age hoeken gebruiken, dat is dat al een begrip dat iedereen wel redelijk kent. We letten dan bv op hoe de ogen staan (droef, moe, blij of opgewonden enz) en op de rest van tekenen in een gezicht. De aura is niet voor iedereen dus zichtbaar...en ik vind het zelf ook "linke soep" om ze alleen via een meestal tijdelijke kleur een waarde toe te kennen. Iemands "basis-aura" is meestal een stabiel geheel en er zal dan ook wel een kleur ergens in overheersen; ook dit is subtiel en zegt summier iets over type mens, meer ook niet... (lukt overigens ook gewoon via ruime mensenkennis hoor en leren lezen van iemands lichaamstaal en riekt dan al iets meer naar cold reading:)) Iemands aura en dan die we als "eerste " opmerken is die meestal van de fysieke en/of emotionele 'straling om iemand heen, vaak zien we deze deels of geheel bij hoofd of schouders maar ook lager en rest lijf is soms zichtbaar. De kleuren zijn niet steeds gelijk en zolang iemand nog leeft kan het zelfs een "drukte" zijn van schakeringen. Tijdens gesprekjes en zeker als je het hebt over verleden, voorvallen in iemands leven die indruk maakten of nu erg actief zijn, doen de aura al vlot veranderen en zo heeft elke soort emotie een geheel eigen kleur...en tja wat bv voor mij nog grenst aan blauw, kan voor een ander grenzend zijn aan groen... en dan nog alle mogelijke variaties met "spikkeltjes, vonkjes, helderheid, kleurdiepte, transparantie..........teveel mogelijkheden en daarmee alle kans op onzuivere of onjuiste interpretaties. En om dit echt een beetje 'in banen te leiden' kan je meestal beste zwijgen...aantekeningen maken, desnoods ze tekenen (aanschaf doos met zoveel mogelijk kleurpotloden is handig) en dit steeds herhalen...zo krijgt op de langere duur een zich herhalende kleur wel een betekenis, zowel posi-als negatief, maar ook dat is betrekkelijk! Zelf denk ik niet dat dit soort "zien" een belangrijke meerwaarde heeft...maar hooguit aan aanvulling op "totale beeld" dat iemand soms aan je geeft.. Soms kan het wel grappig zijn ...zo kon ik spelenderwijs eerder eens aan aura zoon zien of hij verliefd was of niet en hielp het niet lang als hij dit stug en stoer bleef ontkennen :) En soms is het ook "handig" als je tijdig ziet of iemand wel zo eerlijk is ;)

Iedere kleur is gekoppeld aan een emotie. Dus rood kan woede zijn en liefde roze. Aura's zetten uit en zijn mooi rond als iemand ontspannen is. Maar als je boos bent word de aura stekelig en met angst krimpt hij in. Met aura's hen je ook de primaire kleur ofwel je karakter kleur. Deze kleur is het dichts bij het lichaam en het makkelijkst waar te nemen. De primaire kleur verteld dingen over die persoon. Bijvoorbeeld groen staat voor dat die persoon graag buiten met de natuur bezig is. Op mysticanja.nl kan je hier meer over vinden. Op deze site kan je onderandere vinden over hoe je aura's kan leren waarnemen. En de betekenis van de kleuren. Op het moment dat je aura's leert waarnemen oefen niet de hele dag door maar een paar minuten per uur. Als je de hele tijd aura's ziet kan je dit erg uitputten in het begin. Het beste wat je dan kan doen is even je ogen dicht en voorstellen datje in een gouden ei zit en in iedere wind richting een roos neer zet. Of dat je in een glazen piramide zit. Jij kan door de wanden alles zien en andere jou. Maar hun energie kaatst terug. Als je de piramide of het ei kwijt wil moet je je voorstellen dat ze oplossen in de lucht. Veel plezier.

Een aura is een energieveld (of lichtveld) om een levend wezen. Sommigen noemen het de levenskracht. De vorm, de kleur en de grootte van de aura verandert steeds en vertelt iets over de lichamelijke en geestelijke toestand van een persoon. Dus gedachten, emoties, iets waarnemen, alles kan invloed hebben op het veranderen van de aura. De aura is op een foto te zien door middel van Kirlianfotografie. Ik heb ooit eens zo'n foto laten maken toen ik nogal boos en gespannen was en de aura is dan ook overwegend rood ;-)). Maar dat zegt niets want een dag later kan het alweer veranderd zijn, of een minuut later... Er bestaan wel bepaalde invullingen voor de betekenis van kleuren maar eigenlijk is het niet zo'n vast gegeven. Bijvoorbeeld: ik had het meeste rood, dat kan boosheid betekenen maar het had ook kunnen betekenen dat ik zojuist met passie aan het beeldhouwen was. Dus de kleuren van de aura hebben geen vaststaande, eensluidende betekenis. Waardoor het meteen duidelijk is dat je niet zomaar iets kan zeggen over iemand alsof het dé waarheid is, ook al heb je zijn/haar aura kunnen zien. Ja, dat is te beoefenen, aura's zien. Er zijn vele methodes die je op internet kan vinden. Meestal komt men wel zover dat men net de oplichtende rand rondom het lichaam ziet, echt een hele aura zien van iemand kost veel meer oefening, en de één is daar beter in dan de ander, net als bij piano spelen. Er dan ook nog eens de juiste betekenis geven aan wat je ziet is nog weer een hele grote stap verder. Het is dus het allerbelangrijkste dat je eerlijk bent ten opzichte van jezelf en de ander. Want een goede aurareader is een aurareader die jaren onderwijs gevolg heeft en evenzovele jaren getraind is. Ook al ben je iemand die al vanuit zichzelf moeiteloos aura's ziet, dan nog is er veel training nodig om de juiste duidingen te kunnen geven.

Daar verschillen de meningen van de verschillende websites en verschillende deskundigen sterk over. Dat komt omdat een aura een onbewezen veronderstelling is. Je kunt dus op dit gebied geloven wat je wilt. Sommige koppelen het aan numerologie: Tel alle cijfers van de geboortedatum op tot je 1 getal bekomt. Bv: 08-05-1983 -> 8+5+1+9+8+3= 34 -> 3+4= 7 De grondkleur is violet http://www.onzegidsen.com/aurakleur.htm Anderen zeggen dat het te maken heeft met gezondheid en welbevinden. http://www.weguitchronischevermoeidheid.com/energetisch.html Weer anderen zeggen dat het te maken heeft met karaktereigenschappen. http://www.marjanka.nl/Energie/A_7.htm En dan zijn er ook nog mensen die geloven dat je aura kleur kan veranderen onder invloed van het dragen van een steen, of het gebruik van een geur.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100