Hoe weet ik dat het een geest is of hoe krijg ik hem weg pasgeboren baby ?

Ik ben net 18 jaar ik bevale op 11 maart van een zoontje maar op die datum was mij oma haar mama gestorven nu word mijn zoontje krijsend wakker en het lijkt of hij gestikt word hij blijft enkele uren onrustig en vecht tegen zijn slaap dit is al 2 weken bezig na mijn 18 de verjaardag Ik denk met mijn vriend dat er een geest is in zijn slaap maar hoe weet ik het zeker of hoe krijg ik hem weg

Weet jij het antwoord?

/2500

We kunnen via internet niet goed zien natuurlijk of de geest van je oma haar moeder in je baby zit. Persoonlijk geloof ik daar niet zo in, maar misschien jij wel. Als je het zeker wilt weten kan je beter je baby'tje meenemen naar iemand die er verstand van heeft. Een medium bijvoorbeeld. Maar het is natuurlijk niet gek dat een baby'tje huilt. De ene baby doet dat nou eenmaal meer dan de andere baby. Hieronder een tip hoe je daar mee om kan gaan. "Als de baby vooral 's avonds en 's nachts huilt, is het goed je te realiseren dat de indrukken van de dag 's nachts doorwerken. Van belang dus dat de ouders zorgen dat de baby overdag en vooral tegen de avond tot rust komt en zich kan ontspannen. Geen drukke dingen meer doen voor het slapen gaan. Het is altijd aan te raden de baby op de kamer van de ouders te laten slapen, dichtbij, zodat de signalen van de baby niet onopgemerkt blijven en hij snel opgenomen, gevoed en getroost kan worden." Mocht het huilen toch door blijven gaan, ga dan eens naar het consultatiebureau en vertel wat er aan de hand is. Zij zijn er om je te helpen en te adviseren.

Bronnen:
http://www.stichtinglichaamstaal.nl/huilen...

Je zult het nooit zeker weten maar je kunnen vragen aan een geest of dat hij dat doet en beleefd kunnen vragen of dat hij weg wilt gaan. Ik zie soms s' nachts ook iets van een gedaante in mijn kamer en ik ga dan met 2 voeten op de grond zitten op mijn bed en pro eer me sterk te hhoeden en tegen de angst in te gaan. Dan vraag ik of dat hij me met rust wil laten en of dat hij weg wilt gaan. Het is nooit zeker of dat het werkt maar bij mij werkt het meestal wel. Als het niet help zou je ook een babyfoon kunnen plaatsen naast de baby en kunnen luisteren ofdat je nog andere geluiden hoort dan huilen (bijvoorbeelt tikken op een kast ) Dat zou een teken kunnen zijn dat er een geest is . U zou ook naar een specialist kunnen gaan die kunnen dat soort dungen dicht zetten als je er niet voor open wilt staan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100