Wat doen demonen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Demonen zijn ‘gevallen engelen'. De engelen van satan. Zij zijn zo oud als de schepping en weten heel erg veel over de mensen. Hiervan maken ze gebruik om zo op een onverwacht moment van zwakte toe te slaan. Demonen kunnen zich tientallen jaren in iemand bevinden zonder dat die persoon hier iets van merkt. Iemand die last heeft van een demon kan niet met zekerheid zeggen om hoeveel demonen het gaat. Het kan er eentje zijn, het kunnen er ook veel meer zijn – meestal minstens 7. Dat ligt er soms aan in hoeverre mensen blootgesteld zijn aan het gevaar. Iemand die bijvoorbeeld een occult hangertje aan zijn ketting heeft hangen zonder het te weten loopt dus minder gevaar om besprongen te raken van demonen dan iemand die geesten oproept, die hogepriester in de satanskerk is of die aan hekserij doet. Demonen zijn wezens die wij niet kunnen zien. Ze zijn echter overal om ons heen. Net als de Engelen van de Heer, die hen bevechten en hen verslaan. Het zijn er heel erg veel. Demonen kunnen ons niks doen, tenzij we ons zelf openstellen ervoor.

Bronnen:
http://www.aciweb.nl/verslagen/verslag-4905.html

die doen alles wat je denkt dat ze KUNNEN doen áls je erin geloofd. in films kunnen ze ook van alles, en in boeken zijn ze ook erg vaardig. in bijbels (of andere geschriften van een geloof) staat ook vaak wat een demoon kan doen (volgens sommigen) vaak is het echt de mens zelf die slecht kan doen of denken (bewust of onbewust) maar willen we hier liever een oorzaak voor omdat nu eenmaal al het goede van god of de mens zelf af zou moeten komen en het wat lastig is te aanvaarden dat dit niet altijd in de praktijk ook zo werkt. mijn persoonlijke idee: ze doen niets want ik denk en weet zeker voor MIJzelf dat ze niet bestaan.

Demonen bestaan niet. Toegevoegd na 2 uur: Wat niet bestaat, doet niks. Mensen geloven aan demonen als ze bang zijn voor de wind, de storm etc etc, in een wereld waar mensen nog animistisch zijn. Waarin men aan allerlei voorwerpen en verschijnselen geesten hechtte. Wij weten inmiddels dat dit niet zo is. Allereerst heeft het geloof in Een God een bevrijdende werking gehad van het animisme, anderzijds heeft de voortschrijdende wetenschap ook de geestloosheid van dergelijk natuurverschijnselen vastgesteld. Voorts is het ongezond om je niet bestaande demonen voor te stellen. Een mens roept volslagen onnodige angsten bij zichzelf op. Dus demonen bestaan niet, hebben nooit bestaan en daarom is er niets om bang voor te zijn.

Ik ben moslim en wij geloven dat demonen bestaan. We kunnen hun niet zien maar zijn niet te vergelijken met engelen. Engelen doen alles goed en plegen geen zonden tov demonen zijn gewoon zoals mensen, ze eten, drinken, en kunnen goed of slecht zijn. Iemand die niet gelooft wordt ook niet lastiggevallen door een demon omdat die dan zogezegd al op het verkeerde pad is, maar een slechte demon gaat dus altijd mensen lastigvallen die geloven om hun van het rechte pad te brengen maar goede demonen dat zijn demonen die gewoon dan gelovig zijn, dus moslim zijn. En die gehoorzamen God dan gewoon hoe moslims het doen. Maar hangt natuurlijk af welk geloof je volgt maar dit is dus wat wij geloven.

Bronnen:
Mezelf

Wegvluchten voor Jezus Christus ! net zoals duisternis moet wijken voor het licht.

Demonen zijn de laagst gevallen wezens in de ruimte. Zij bevinden zich in wat wij de duisternis noemen (ook wel de hel genoemd) en proberen de mens (die er voor open staat) te beinvloeden. Zo zijn er uitvindingen die de mens kwaad doen of vernietigen op aarde door hen doorgegeven aan de mensheid. Dit gaat meestal door beinvloeding. Hitler was tijdens zijn leven omgeven door tientallen demonen die hem inspireerden. Zij hebben ook een leider die ze aanbidden net als men in het licht de Christus aanbid. Men noemt hem "Satan" wat tegenstrever van God betekent. Ze hebben maar één doel vernietiging van het mensdom... In het licht (de hemel) bestrijd men hem met alle mogelijke middelen en probeert men de mens te helpen om het goede te doen. In deze tijd heeft hij één voordeel de mensheid gelooft niet meer in hem en dat geeft hem juist carte blanche...

Als je de verhalen op Syfy of andere televisie zenders waar ze programma s over deze onderwerpen uit zenden moet/wilt geloven, doen de demonen niks anders dan pogingen wagen om jou en je leven en dat van je dierbaren om je heen proberen kapot te maken. De mensen in deze tv programma s zullen allemaal met een eigen verklaring en ervaring hun verhaal vertellen en er hun eigen draai aan geven. Dus demonen en de uitwassen ervan zullen altijd op een andere manier omschreven worden. Maar hoe je t ook went of keert. Er is nooit iemand die de dingen die demonen zouden doen als ""gezellig""omschrijft.

Demonen zijn werkzaam bij een persoon, als je veel praat over demonen dan komt er één je grijpen, die sleurt je mee tegen je wil, waar je aan wil denken dat lukt niet, je kan jezelf vrij maken door 3x " in de naam van Jezus Christus" te roepen, of 3x 'verdwijn' te roepen. Doe dit, en praat er verders niet meer over. Het is makkelijk te onderscheiden of je bezeten ben of niet, je wordt echt gegrepen en begrijpt dat je daar niets aan kan doen, het sleurt je mee naar slechte dingen die je jezelf aandoet, en het leed wat je andere kan veroorzaken, een demon kan praten tegen je, het neemt je droom over, en de fysieke inspanningen die voel je, je voelt echt dat je mee wordt gesleurt, getrokken wordt. Verders maak jezelf niet onnodig ongerust, wie bezeten wordt, die kan dat ook aan, of God dat vrijlaat voor de demonen dat te doen, of dat het is dat God ze stuurt, het heeft geen zin om daar over te discussieren, net als over smaak of over pijn. Als je van die bezetenheid af ben, mag je dankbaar zijn. Ik heb het tegen iedereen.