Hoe kan je lichaamlijk en geestelijk tot rust komen behalve door mediteren?

Ik kan niet tot rust komen vanwegen lichtelijke ADHD vaak gestresst ben. Er is altijd iets in functie. Nadenken, veel bewegen en daardoor lig ik gemiddeld 2 tot 3 uur wakker op bed. Slaappillen begin ik niet aan want daar ben ik te verslavings gevoelig voor, een boek lezen werkt ook niet want dan zit ik helemaal in het boek. Mediteren gaat me slecht af door de ADHD, een jointje roken ga ik weer te veel filosoferen en nadenken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb de laatste tijd mindfullness meditaties gedaan en ook hypnotherapy via youtube dit is enorm rustgevend. Vooral voor het slapen gaan.

Ik zelf heb veel aan een aantal sessies acupunctuur gehad voor mijn altijd aanwezige innerlijke onrust, dat in combinatie met Shiatsu, een soort traditionele oosterse massagetechniek. Daarna heeft de acupuncturist me traditionele Chinese kruiden voorgeschreven. En ondanks ik sceptisch was over dit soort "zweverige zaken" Moet ik zeggen dat het me wonderbaarlijk goed heeft geholpen. Het valt te proberen en ik kan het je aanraden, ga er eens wat over lezen, misschien is het wat voor je.

Mijn zus heeft ook ADHD en als ze zenuwachtig of gestrest is doet ze meestal oordopjes in en gaat ze muziek zitten luisterin in der bed en na een tijde valt ze in slaap.

misschien heb je wat aan deze site, ik vind het zeer verhelderend en kan met een boel dingen wel iets. ik hoop dat je er wat aan hebt.