Is wetenschappelijk bewezen dat Tachyon werkt, of is dit slechts placebo-effect?

Ik heb hier het idee dat er sprake is van oplichterij bij mensen die dit gebruiken namelijk

Toegevoegd na 43 minuten:
http://www.tachyonenergie.be/?keuze=15&pagina=disk&Parent=2

Het gaat van schijven tegen aandoeningen op je lichaam dragen tot complete "pain body releases" of het plakken van zo'n schijf op je telefoon om straling tegen te gaan.

De bedragen die gevraagd worden zijn niet misselijk

Ik heb zo'n kristal in handen gehad en er kwam wel voelbaar energie vanaf, maar das met veel dingen zo, dat voel ik ook bij planten of andere dingen.

Het gaat me om de geloofwaardigheid dus... echt of placebo?

Weet jij het antwoord?

/2500

Deze vorm van therapie is bedacht door Albat en is gebaseerd op (citaat): 'een energievorm die overal in het universum voorhanden is, die ons omgeeft, die sneller is dan het licht en die men ook wel kenmerkt als nulpuntenergie of vrije energie.' Het is een dubieuze behandelvorm waar geen bewijs voor bestaat. Er bestaat geen wetenschappelijke literatuur over de effecten van de zogenaamde getachyoniseerde producten op de gezondheid. De methode is volgens de uitvinder gebaseerd op de kwantum mechanica. Er zijn ook vergelijkbare preparaten op de markt, zoals die van BioGenesis en de pulsors van Yao. Beoordeling IOCOB meent dat Tachyon therapie elke fundering mist en raadt patiënten af om met deze producten te werken, totdat uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de tachyon methode werkzaam en veilig is. Tachyon therapie krijgt een rood stoplicht. . De grote snelheid van de denkbeeldige tachyonen heeft de verkopers van al deze onzin geïnspireerd tot een fenomenale grootspraak, waarvoor ook een verbazingwekkend grote markt is. groet

Bronnen:
http://www.iocob.nl/kanker/tachyon.html
http://www.kwakzalverij.nl/1001/Encycloped...

Het is een van die zaken, die de doorsnee mens niet kan begrijpen hoe het zou kunnen werken, dus een goede website er tegen aan, en flink wat rekenen voor het product, dus zal het wel goed zijn, dus zal het ook wel helpen. Het zijn niet alleen de wanhopige mensen die dit soort dingen kopen, het zijn ook de mensen die zoekende zijn of alleen maar nieuwsgierig. Want stel je voor dat het wel helpt, dan lopen hun wel voorop met het nieuwe product. En helpt het niet, dan kan het zo een laatje in, niet over praten dus, want er is dan nu geen eer meer te behalen. Trouwens geen baat ook! Ik zou het plaatsen bij de andere, ook niet werkende artikelen. Een mogelijk gunstig effect hiervan komt waarschijnlijk dan door de intentie het aan te schaffen en toe te passen. Dus het creëren van een verwachting. Toegevoegd na 4 uur: Wetenschappelijk bewijs voor de beloofde werking is er niet.

Ieder heeft recht op zijn eigen mening en moet voor zichzelf uitmaken of uitvoelen wat werkt of niet. David Wagner heeft een patent op de tachyon-producten die hij maakt. Als ze niet zouden werken kreeg hij ook geen patent. Er is wel veel nep-tachyon op de markt, die helemaal niet werkt Verder heeft Wagner ook een boek geschreven over tachyon samen met Gabriel Cousens. Maar niet iedereen hoeft tachyon te kopen of te gebruiken, er zijn zo vele wegen die naar verlichting brengen, we zijn allemaal verschillend...

Een tachyon (uit het Grieks: ταχύς (takhús), 'snel') is een hypothetisch deeltje dat beweegt met een snelheid groter dan de lichtsnelheid. Let op: hypothetisch. Het is dus nog niet aangetoond. Als iemand een product aanbiedt met een uit de wetenschap 'geleende' (gejatte) term dan weet je eigenlijk al dat het -alweer- volstrekte onzin is.

Bronnen:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Tachyon

Van al deze alternatieve methoden is helemaal niks bewezen, laat staan wetenschappelijk. Het enige alternatieve middel dat wel wetenschappelijk bewezen zou zijn is de invloed van acupunctuur op slikreflexen. Maar zelfs op dit onderzoek is veel kritiek.

Het is gewoon energie en alle energie is naar mijn waarheid bronenergie. Echter de tussenkomst van onze eigen geest bepaald in grote mate de frequentie van deze energie. Zal je in een lage frequentie zitten qua denken dan zal het langer duren voordat je resoneerd met een hoge frequente energie. Tachyonen heeft een hele hoge frequentie die lagere energieen ook naar een hogere frequentie kan brengen. Echter de menselijk geest is super sterk. Als je denkt het werkt niet dan zal je electromagnetisch veld deze frequentie uit gaan zenden en dat zal waarschijnlijk dan ook jou waarheid gaan worden. Geloof jij het tegenovergestelde dan stem jij je meer af op deze frequentie met als resultaat dat je ook naar een hogere frequentie resoneerd. Dit kan makkelijk wetenschappelijk bewezen worden maar nu komt het. Het oude machtssysteem wilde namelijk helemaal niet dat zulke kennis bij mensen kwam. Zij waren en zijn doodsbang voor deze ontdekkingen. Waarom simpel omdat dit hun eigen macht ondermijnt. De laatste honderd jaar is er ook nepwetenschap geweest wie betaald die bepaald. Zo zijn alle wetenschappelijke onderzoeken die het machtssysteem bedreigde vernietigd of belachelijk gemaakt en degene die betaald dus die baat heeft bij een bepaalde uitkomst als wetenschappelijk bewijs bestempeld. En dis is op zeer grote schaal het geval geweest. Zelf zo erg dat het grotendeels de hele 3 d wereld doelbewust in een lage energie heeft gebracht. Nu loop dit ten einde en zal dit ook aan de mensheid bekend gemaakt worden. Weten schap suggereerde ook eerst zien dan geloven echter in de nieuwe tijd zal dit worden vervangen met eerst geloven dan zien. Naar mijn waarheid zullen we weer naar een eerlijk en etehische wetenschap gaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100