Kan je de mens overtuigen met een heel nieuw geloof ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja hoor, wanneer je maar overtuigend genoeg overkomt en een sterk charisma hebt, dan kan het zeker. Wanneer er 1 schaap over de dam is.. dus wanneer er een paar mensen overtuigd zijn dan volgt de rest vanzelf.

dat is al meerdere keren gedaan. Ieder geloof wwas ooit nieuw. Antwoord is Ja

ja, maar het moet wel aansluiten bij een behoefte wens of angst van de nieuwe volgelingen.

ja of kijk naar jomanda...is nog heel erg recent en is vanuit het niets opeens op komen zetten wel had ze leuke dingetjes te vertellen....onzichtbare docters en het water dat je via de radio kom laten instralen....ha je moet er maar opkomen hee?

ligt eraan waar je iemand in wil laten geloven! het woord geloof heeft meerdere betekenissen

Probeer het eens op goeie vraag.Kleed je boodschap goed en duidelijk aan.Haal al je argumenten boven.Als call centers er in slagen duizenden mensen te belazeren met gebakken lucht geef ik jou en je nieuwe geloof zeker slaagkansen.

Dat is ooit al eens op GV geprobeerd met de godin La Momma,waarvan Jelle de profeet is/was. Helaas nooit verder gekomen dan 3 hooguit 4 volgelingen. Dus je moet wel met iets heel overtuigends komen,wil het lukken.

Heel moelijk, je moet heel wat mensen bekeren. Lou de palingboer was de laatste die dat probeerde. Hij zei: ik ben niet de bijbel, maar de hoofdbel.