Zijn er kerken/instellingen voor Getuigen van Jehova?

Sinds we op school geleerd hebben over verschillende religies en sekten, ben ik echt wel geïnteresseerd in Getuige van Jehova's. Mijn vraag is nu of er ergens kerken of plaatsen zijn waar ze samenkomen? Ik woon in Oost-Vlaanderen (Dendermonde), maar ik weet niets zijn hier in de buurt. Het lijkt me super interessant om er eens mee te praten en vagen te stellen. Al vast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, die zijn er. De plaats voor bijeenkomsten van Jehova's Getuigen heet Koninkrijkszaal. Toegevoegd na 6 minuten: Op deze site http://www.jw.org/apps/O_FRNsPnPBrTZGT vind je deze informatie: DENDERMONDE Wekelijkse bijeenkomst Rossevaalstraat 49 9280 LEBBEKE +32 (0)52 35 23 50 Gps-coördinaten: 51,002490 4,136700 Nederlands: woensdag, 19.30 (Gemeentebijbelstudie) zaterdag, 18.30 (Openbare vergadering)

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Jehova%27s_getuigen
http://nl.wikipedia.org/wiki/Koninkrijkszaal
http://www.jw.org/apps/O_FRNsPnPBrTZGT

Toevoeging: zondags is er altijd een openbare lezing. Je kunt daar gewoon zonder afspraak naartoe. Er worden geen collectes gehouden. Je bent altijd van harte welkom, en ook vrij om weer te gaan als je dat wilt.

In telefoongidsen en zo zal je Jehovah's Getuigen steeds terugvinden als "Christelijke Gemeente van Jehovah's Getuigen " Een bezoek kan je altijd aanvragen via de officiële site:

Bronnen:
http://www.jw.org/nl/