Raakt hemel of hel nooit vol?

Lijkt mij, als we met zijn alle, op de hele wereld, naar de hemel of hel gaan, dat die toch een keer vol raken. Als alle nederlanders bv besluiten om op het zelfde moment naar Amsterdam te gaan. dan blijft toch ook zeker de helft buiten Amsterdam omdat het niet meer past... ?!
hoe zit dat dan met de Hemel en de Hel, zoals dat in sommige geloven word verteld.. bedoel, er zijn nog meer burgers op de wereld dan alleen nederlanders? dus nog meer mensen die ergens na de dood heen zouden moeten gaan.

(hoop niet dat ik iemand voor de "kop stoot" met deze vraag... ben gewoon echt benieuwd.)

Weet jij het antwoord?

/2500

De hemel en de hel hebben plek voor iedereen. Op de aarde zit de geest in het lichaam.. dit lichaam heeft van alles nodig om te overleven. ieder mensen verbruikt meer dan 100hectare p.p in de hel of hemel niet;).

er is geen stoffelijk lichaam meer, dus kan het er niet vol geraken omdat je een lichtlichaam hebt aan de overkant hel of hemel bestaat niet alleen niveaus en ieder zit op zijn eigen niveau Toegevoegd na 58 seconden: communicatie vindt plaats via telepathie Toegevoegd na 1 minuut: ik weet dit omdat ik 3 maal een BDE (bijna dood ervaring) heb gehad