Wie weet er een leuk uitje voor morgen met een jongen van 9 jaar? Liefst in het midden van het land en binnen...

Weet jij het antwoord?

/2500

Een goede film doet het altijd goed op een regenachtige zondag.

Kasteel de Haar in Haarzuilens.

Het Spoorwegmuseum in Utrecht is zeker leuk voor een jongen van 9 jaar. Daar kunnen kinderen ook vanalles doen trouwens.

Kidzcity in Utrecht!!

Hondententoonstelling: "De Utrecht" Veemarkthallen. Van 9.00-17.00uur. Entree Volw. 8 euro/ Kind en 65+ 5 euro Twee volle hallen met rashonden van groot tot klein. Heel veel leuke hondendingen te koop. Als hij van dieren houdt, kan hij zijn hart ophalen!

Mijn zoon was altijd gek op het 'Nemo' museum in Amsterdam. Echt iets voor ontdekkertjes. Ook Dungeons is leuk en lekker griezelig als het een stoere knaap is tenminste, hij moet niet bang zijn of teerbesnaard. Madama Tussauds is ook altijd leuk. Het media museum of sleelgoedmuseum is ook wel leuk. Speur eens op internet op; http://www.wegmetdekids.nl/. http//www.uitmetkinderen.nl/

Bataviawerf in Lelystad. Prachtige rondleidingen en morgen is het ook nog smedendag. Lekker warm bij het vuurtje. En dan al die piraten die door het want slingeren.

Bronnen:
http://www.bataviawerf.nl/

Het omroepmuseum mediapark hilversum vliegveld museum soesterberg graties

Aviodome in Lelystad. Is ook leuk als het regent :-) Het Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome op de Luchthaven Lelystad Een dagje in de wolken? Kom naar de Aviodrome, het luchtvaartavontuur voor de hele familie! De Aviodrome, met een zeer grote collectie historische vliegtuigen, is een dynamisch luchtvaart-themapark en het gehele jaar geopend. Het luchtvaart-themapark heeft naast een binnenexpositie (zo‘n 6000 m²) en een spectaculair 4D theater ook een groot buitenterrein met diverse historische luchtvaartgebouwen en vliegtuigen. Voor kinderen is de Aviodrome zowel leuk als leerzaam! Bekijk de vliegtuigen waarmee jouw opa en oma vroeger reisden of voel je een piloot of stewardess in de Boeing 747 Jumbojet! http://www.aviodrome.nl/

LegoWorld beurs in IJsselhallen in Zwolle is er nu en komende week. Is maar 1 keer per jaar.

Het watermuseum in Arnhem heb ik met mijn kleinzoon bezocht en dat was een succes. Veel plezier met wat het ook gaat worden.

De Maori tentoonstelling in het volksmuseum in Leiden

Apenheul!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100