Waarom smaakt een sigaretje zo goed na het eten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik ben 66 jr ik rook al van mijn 13 jr nu nog als ik s morgen wakker word het eerst een sigaretje met een bakje koffie en dat is zoo lekker als dat op is ,ga ik een sneetje brood klaar maken en nog een bakje koffie dat gaat mee naar de computer daar lees ik de krant , broodje op, sigaretje met restant van de koffie en lees ik weer verder dat doe ik al jaren ,en ik voel mij er goed bij , als een sigaret goed smaakt verlangd je ligaam er ook naar ,leven zoals je wil ,dan wort je oud gr- ad

Omdat je lekker verzadigd bent van het eten en daarna relaxed een sigaretje kunt roken. Dan 'smaakt' de sigaret beter omdat je denk dat hij dan beter smaakt. Als je op de nuchtere maag een sigaret rookt kun je nog wel eens duizelig worden, dan 'smaakt' de sigaret ook minder lekker. Het is puur de ervaring, want die smaak van de sigaret blijft hetzelfde.

Eten is gezellig en een ontspanning en daar past een sigaret heel goed bij, een extra toetje is het dan een beetje, gewoon lekker dus.

omdat je het gevoel krijgt dat je na t eten iets mist..iets in je handen hebben, ik heb maanden niet gerookt en de eerste week miste ik het sigaretje na t eten, sinds kort rook ik weer, en vind t sigaretje na alles lekker en er voor ook..

Dat geldt niet voor iedereen. Ik rook niet, dus een sigaretje zou mij niet smaken..... Maar wat ik heel lekker vind na het eten is: een zwart-op-wit-bal. Waarom zou dat mij zo lekker smaken? Of moet ik daarvoor een nieuwe vraag stellen op Goeievraag.nl?

Omdat je eraan verslaafd bent

Na het eten trekt veel bloed naar je darmen waardoor je wat doezelig wordt; nicotine kalmeert enigszins maar houdt je tevens alert. Dat is nu net wat je na het eten verlangt tenzij je een dutje kunt doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100