Waarom win een waarzegger nooit de lotto

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk omdat het toch niet zo waar is wat hij/zij zegt... Ik denk trouwens dat NOOIT wel heel overdreven is. Een waarzegger heeft natuurlijk gewoon net zo veel kans als wij.

simpel omdat waarzeggerij niet competent is hieromtrent... Toegevoegd op 04-05-2009 14:30:23 Anders gezegd, Waarheid heeft niets met Lotto te maken, dus wat ze daarover zeggen heeft nooit voorspellend karakter, de balletjes trekken zich niets aan van wat welke waarzegger dan ook van te voren erover zegt... Toegevoegd op 04-05-2009 14:35:44 elke beursanalist of beleggingsadviseur die niet zelf stinkend rijk is, daar zet ik bij voorbaat al vraagtekens bij... Op een paranormaalbeurs zat ik eens bij zo´n waarzegger en ik liep zonder te betalen weg. Hij zei dat ik nog moest betalen, €5.00. Ik keek hem aan en lachte alleen maar, en liep door... Als hij dat niet gezien had, dat ik niet ging betalen, welke waarde moet ik dan hechten aan wat hij allemaal tegen me zei...

Omdat alle zogenaamde waarzeggers kwakzalvers / oplichters zijn.

Dat vindt hij niet eerlijk tegenover mensen die niet zo goed in de toekomst kunnen kijken. Veel mensen weten het niet, maar waarzeggers zijn heel sociaal namelijk.

Mensen die in waarzeggerij geloven geven dan als antwoord dat je je gave nooit voor eigen gewin mag gebruiken (giften ontvangen mogen de waarzeggers overigens weer wel).

Omdat een waarzegger ooit heeft voorspeld dat een waarzegger zelden de lotto wint.

Omdat ze geen lot kopen, omdat zij de lotto misschien geldklopperij vinden

Hij voorziet dat geld niet gelukkig maakt :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100