Wat kan ik doen als ik (nog) niet tevreden ben met de gegeven antwoorden op mijn vraag?

Is de enige oplossing de vraag opnieuw te stellen en te hopen dat er de tweede keer meer en andere mensen de vraag lezen en dan een antwoord geven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Misschien kun je je vraag anders formuleren. Ook kun je in de toelichting aangeven waar het je in de vraag precies om gaat. Opnieuw proberen dus. De aanhouder wint!

Geweldige vraag, want daar zit/zat ik ook mee. Ik stel bijvoorbeeld wel eens een dubbele vraag en dan reageert iedereen geirriteerd + m`n vraag word verwijderd. Als je dan het bericht van de moderater leest, ga je zoeken naar de eerder gestelde vraag... en die is dan niet te vinden?!? Hoe kan ik dan weten dat ie eerder gesteld is! Jaja, ik weet dat dit geen antwoord is, maar zo kan ik wel een keer mijn mening kwijt. Ik denk dat ik maar eens een ideetje door mail naar de site beheerders. Misschien is een chat of topichoekje wel handig voor aan/opmerkingen! Bedankt voor de vraag! ;)

Vraag dubbel stellen mag niet. Een ker is genoeg. Wanneer na een week nog geen beste vraag is gkomen, kan je er voor kiezen de termijn met nog eens zeven dagen te verlengen.

Ik denk dat Antoni zijn vraag weer vooraan wil hebben, zodat meer mensen het zien, of niet? Anders krijg je waarschijnlijk ook geen nieuwe antwoorden, ik zou niet weten hoe je dat doet eigenlijk..Dat is inderdaad wel een probleem als er veel mensen nutteloze vragen opzetten (grapjes) is je serieuze vraag zo een paar pagina's naar achter!

Hier worstelde ik ook al mee. ALs je de vraag dan sluit kun je ook geen beste antwoord kiezen.

1. Inderdaad een vraag ander formuleren > Specifieker > In de toelichting meer richting geven naar wat soort antwoord je zoekt. 2. Het probleem dat je vraag snel verdwijnt valt volgens mij wel mee. Zelf check ik alle vragen die ik nog niet gezien heb als ik een keer een paar dagen niet heb ingelogd. Ik denk dat er meer mensen dit doen, mensen die serieus op zoek zijn naar goeie vragen en het leuk vinden een eigen antwoord te formuleren. Wellicht duurt het even maar er is daardoor kans dat een breder publiek je vraag heeft gezien en de kans heeft gekregen het te benatwoorden.