1 ninuut stilte op koniginen dag ja of nee

Toegevoegd na 29 seconden:
1 st vraag was niet goed

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik vind van wel dit jaar (2010) , ik zeg weer koninginnedag in Apeldoorn, eerst 1 minuut stilte bij de Naald en dan verder. Niet elk jaar maar dit jaar zeker. Ik vind het wel iets om even bij stil te staan.

Zou je alsjeblieft willen proberen je spelling te checken? het is zo erg verwarrend ^_^ om je vraag te beantwoorden, ik denk het niet. op 4 mei hebben we al een dodenherdenking, en ik probeer dan vaak aan alle slachtoffers te denken, niet alleen de soldaten en joden die gesneuveld zijn.

Zonder de toevoeging uit je eerste vraag (voor de nabestaanden, je bedoelde natuurlijk de slachtoffers) vind ik het helemaal nutteloos om op koninginnedag 1 minuut stilte te houden. We vieren op die dag de verjaardag van de koningin en dat moet een feest zijn, net als 5 mei een feest is en de dodenherdenking op een andere dag wordt gehouden.

Er gebeuren, zo door het jaar genomen, zoveel verschrikkelijke dingen waar je niet elk jaar bij stil kunt staan, want dan kunnen we wel stil blijven staan. Zeer recent nog vier kinderen uit één gezin omgekomen bij een brand. Hoe erg het ook is, nee.

Ik vind van niet hoe erg het ook was wat er gebeurde

Nee, het is erg wat er gebeurd is, maar konniginnendag is een feest en dat moeten en willen we vieren. Daarnaast vind ik dat we niet altijd terug moeten kijken naar het verleden. Daarnaast is dodenherdenking is voor alle slachtoffers van en na de 2e wereldoorlog, bij alle oorlogen en vredesmissies en voor alle slachtoffers van aanslagen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100