Waar kan ik een middagdutje doen?

Binnenkort moet ik heel vroeg op een belangrijke afspraak zijn die ook nog eens ver weg ligt. 's Middags heb ik opnieuw een zakelijke afspraak in de buurt. In de tussentijd wil ik een middagdutje doen, zodat ik fris en fruitig op de tweede afspraak verschijn. Waar zou ik dat kunnen doen zonder gestoord te worden? Het toilet is geen optie.

Toegevoegd na 4 minuten:
Ik heb geen auto.

Toegevoegd na 8 minuten:
Ik reis met de trein, maar wil niet in de trein slapen, omdat ik ongestoord en niet in het bijzijn van anderen mijn dutje wil doen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

kijk of er bibliotheek in de buurt is, waar ik woon zijn in de bib cabines waar je ongestoord kunt lezen of leren. jij zou dan een dutje kunnen doen, zet een wekker zodat je wel op tijd bij je volgende afspraak bent

In je auto als je die hebt

Je auto denk ik , stoel achterover en slapen maar

In je auto, of in een park, als het mooi weer is. Of ergens aan een zwembad, zolang het maar niet te hard opvalt. trein, bus.....hangt van je afstand af. Toegevoegd na 2 minuten: Als je geen auto hebt, neem slaap dan in het vervoer dat je gebruikt en zet de wekker van je gsm ofzo. De metro bijvoorbeeld.

Je schrijft er niet bij welk vervoermiddel je gebruikt om van de ene naar de andere plek te komen. Een trein is een goede plek om de ogen te kunnen sluiten. Sommigen kunnen dat ook in een bus. Ben je met de auto, dan zou je die ergens op een parkeerplaats kunnen zetten. Toegevoegd na 3 minuten: Soms heeft een bedrijf een aparte ruimte die gebruikt wordt als afkolfkamer voor de jonge moeders. Maar wanneer die kamer niet in gebruik is zou je daar misschien een dutje kunnen doen.

Als het zo belangrijk voor je is, pak even een hotelletje. Kun je lekker een tukkie doen en dan fris douchen.

de dag ervoor een hotel boeken in de buurt.Heb je alle tijd en zonder zorgen en fris erheen.Dan heb je het middagdutje misschien ook niet nodig.

Ga naar de bioscoop en pak een saaie film zodat, je kan slapen. Meestal zitten die stoelen best lekker. Of ga naar winkel met bedden/matrassen en zeg tegen het personeel dat je even een bed wilt testen. Maar of ze daar blij mee zullen zijn dat denk ik niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100