Waarom voel ik het ?

Soms dan ben ik met iets bezigs ofzo en dan voel ik gewoon dat er iemand naar me kijkt. En dan kijk ik naar een richting en dan kijkt er idd iemand. Dit heb ik verdomd vaak. Wat is dit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb dat ook altijd. Veel mensen voelen instinctief dat er naar ze gekeken wordt. Niks bijzonders hoor,je bent 1 van de velen! Wist je dat echt niet?

Aanwezigheid van je beschermengel misschien.

omdat mensen opvallen en soms elkaar aan kunnen voelen omdat je je anders gedraagd. Moet je eens proberen iedereen als een klootzak of rasist te zien. Opeens merk je dat er veel meer mensen je aankijken puur omdat de manier hoe je naar mensen kijkt de aandacht trekt. Verder is het gewoon heel normaal als iemand naar je kijkt je terugkijkt. Voor iemand die zijn gezicht al naar je toe heeft staan zijn zijn ogen veel sneller op je gericht dan jij je hoofd kan draaien. En waar heb je anders je ogen voor?

Ik heb gehoord dat je die ogen dan voelt op je huid ofzo iets. Nou dat geloof ik dus niet. Maar je bent niet de enige, ik heb het ook. in principe weet ik ook niet hoe het komt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100