Als de onderhandelingen doorgaan, gaat #Wilders dan evengoed naar #GroundZero om te prediken tegen dat gemeenschapshuis?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, hij heeft zijn ticket en zijn hotel al geboekt voordat de formatie gestopt werd, dus dat gaat hij nog steeds doen.

Alleen omdat ik die man (weer) een afgang wil besparen hoop ik dat ie dat niet doet. De te bouwen Moskee staat een paar blokken van Ground Zero en wie wel eens in New York geweest is weet dat dat niet naast de deur is. Ik hoop ook dat de Moslimraad daarzo afziet van de bouw omdat het zo gevoelig ligt en dus niet echt opportuun is. Toegevoegd na 21 minuten: Toevoeging: Alleen dat ik die ...etc. is: alleen al dat ik die...etc.

Wilders zelf blijft het een moskee noemen en ja,hij gaat daar in ieder geval heen. De andere 2 partijen die door de heer Wilders gedoogd worden, hebben wel het fatsoen ,wat de heer Wilders niet bezit, om op hem te wachten,zodat ie ze weer kan gedogen.

zoals hij net zei op Ned.1 ...ja zaterdag is hij op GZ

als enige heeft hij zijn afschuw uitgesproken om een moskee op/bij g.g. te zetten ,de rest van de regering hebben we niet horen reppen over het feit. misschien omdat ze het mede subsidieren.

Geert Wilders stop je niet. Nooit. Precies daar zit zijn kracht. Hij laat zich niet dwingen andere meningen aan te nemen of zijn eigen mening bij te stellen. Ongeacht de hoeveelheid kritiek, formatie of niet, koningin of niet, beveiliging of niet : Geert Wilders houdt voet bij stuk en dat vind ik persoonlijk wel een sterke kant van hem ( los van de inhoud, want dat vind ik brandhout ).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100